Suomi - Slovakia 16.5.2013 | Jääkiekon MM-turnaus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Suomi sekä Slovakia ratkaisevat välieräpaikan kohtalon.

Suomi – Slovakia, merkki 2, kerroin
Suomi – Slovakia ML, merkki 2, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,65 | 4,60 | 4,20

Jääkiekon MM-turnauksen puolivälierien ottelutarjontaa, Suomi sekä Slovakia iskevät yhteen päivän jälkimmäisessä Helsingin ottelussa. Suomi voitti lopulta Helsingin lohkon, sillä Suomi nappasi jatkoerässä voiton toissapäivänä Latviaa vastaan. Tuntui, että Suomen valmistautuminen ei sujunut Latvia -otteluun lainkaan hyvin ja toisekseen Antti Raanta oli ajoittain epävarma maalillaan! Suomi oli ajoittain suurissa ongelmissa puolustusalueellaan ja kieltämättä Latvian toisen maalin Raanta olisi ehdottomasti voinut ottaa kiinni.

Slovakia nappasi toissapäivänä upean voiton Yhdysvaltoja vastaan ja osoitti siinä, että tiukassa paikassa joukkue pystyy venymään! Slovakiallehan kyseinen ottelu oli huipputärkeä, sillä Slovakia tarvitsi ottelusta pisteitä, mieluiten jopa voiton ja sellainenhan sieltä lopulta tuli. Slovakia sai Yhdysvaltoja vastaan otteluun upean alun ja se on varmasti tuonut vain lisää ja lisää itseluottamusta joukkueelle. Slovakiahan viimeisteli heti ensimmäisen erän alussa kaksi maalia.

Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Slovakia pelasi loistavasti ja ilman Antti Raantaa Suomi olisi kyseisen ottelun myös hävinnyt. Antti Raanta on pelannut ehdottomasti hyvän turnauksen, mutta ihan samalla tasolla Raantakaan ei ole ollut kuin juuri ensimmäisessä ottelussa Slovakiaa vastaan. Slovakia on niin yllätysvalmis kuin vaan voi olla ja nyt kysymyksenä onkin se, että pitäisikö olla huolestunut Suomen pelistä Latviaa vastaan? Voitto mikä voitto, mutta Suomen valmistautuminen ei sujunut millään tavalla hyvin ja pienikin asennevamma tuottaa tässä turnauksessa tappion ottelussa kuin ottelussa. Venäjä sekä Kanada ovat saaneet jo huomata sen, että yhtäkään joukkuetta vastaan ei voi lähteä pelaamaan puolivaloilla.

Veikkaussivut | Tuomas