Slovakia - Suomi 21.4.2017 kello 18:00

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Ottelussa alle 4.5 maalia, kerroin 2.04, Unibet >>

Leijonat ärjyivät sen verran kovaa Slovakiaa vastaan että voitto tuli ja vieläpä Harri Säterille nollapeli. Kuka mahtaa tällä kertaa olla maalissa ja kenellä on annettava vielä kisanäyttöjä? Tärkeä peli, sillä ensi viikolla joukkueeseen astelee puolentusinaa uutta pelaajaa.

Harri Säteri pelasi siis mainion nollapelin ja vahvisti asemiaan kisakassarina. Marjamäellä on visainen pulma, kolme aika tasaväkistä maalivahtia ja ykköskassari pitäisi Ortion, Metsolan ja Säterin väliltä valita. Tuskin on muita veskoja joukkueeseen liittymässä.

Julius Honka pelasi isännän ottein heti ensimmäisessä maaottelussa ja saldona oli myös heti syöttöpiste. Hongasta tulee olemaan paljon iloa kisoissa mikäli otteet jatkuvat samanlaisina. Pistetään ensimmäiseen vinkkiin alle 4.5 maalia, Slovakia haluaa entisestään parantaa puolustuspeliä. Tälle kerroin Unibetillä 2.04.

Kohti Tsekin EHT-turnausta

Suomi jatkaa tämän ottelun jälkeen seuraavan viikonlopun EHT-turnaukseen Tsekkiin, jossa isäntämaan lisäksi kohdataan Venäjä ja Ruotsi. Jesse Puljujärvi on viimeisin pelaaja joka on luvannut vahvistaa Leijonia. Nähtäväksi jää miten esimerkiksi Columbuksen pelaajia kosiskellaan kisoihin.

On mielenkiintoista nähdä mitä pudotuksia valmennuskopla joukkueesta tekee tämän Slovakia-ottelun jälkeen, sillä joukkueeseen on kova hinku. Tässä vaiheessa näyttää siltä että etenkin Kanada ja Ruotsi ovat saamassa kohtuullisen kovan joukkueen MM-kisoihin, mutta onhan Suomi aikaisemminkin lähtenyt altavastaajana kisoihin.

Laitetaan toiseen vinkkiin Slovakian maalit alle 1.5, kertoimella 2.30. Yhden saa siis kotijengi tehdä, ei enempää…

Katso suosikki vedonlyöntitoimistojesi päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin kohteeseen ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Betssonilta saat mm. 75 euron edestä ilmaisvetoja.

Älä unohda myös NordicBetin kampanjaa, jossa saat 20 euron ilmaisen jääkiekkovedon jokaisella pudotuspeliviikolla. Katso myös muut kampanjat betsaamiseen.

Pelaa vihje: Kotijoukkueen maalit alle 1.5, kerroin 2.30, Unibet >>