VIDEO: SM-liigan uusi otteluohjelma valmis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 06/09/2016
Jaa tämä...

Ensi kauden otteluohjelma kiekkoon on selvillä. 

Ensi kauden otteluohjelma jääkiekon SM-liigaan on selvillä. Kausi alkaa perjantaina 16. syyskuuta, jolloin pelataan seitsemän ottelun kierros. Loistavana ilouutisena kannattajaryhmille on lauantaipelien lisääntyminen. Kannattajilla on nyt mahdollisuus tehdä entistä enemmän vierasreissuja omien suosikkijoukkueidensa taistoihin.

Lauantaiotteluita tullaan ensi kaudella pelaamaan historiallisesti peräti 141. Se on siis enemmän kuin koskaan aiemmin. Yhteensä otteluita runkosarjassa pelataan 450 kamppailun verran.

Jokainen joukkue pelaa runkosarjassa 60 ottelua. Nelinkertaisen sarjan lisäksi seurat pelaavat neljä ottelua kolmen joukkueen lohkoissa. Runkosarjan viimeinen kierros käydään 13.3.2017.

Lohkojako

HIFK, HPK, Kärpät

Pelicans, KooKoo ja SaiPa

Ilves, Tappara, Sport

Jukurit, JYP, KalPa

Lukko, TPS, Ässät

Viime kautisen tapaan SM-liigassa pelaa 15 joukkuetta. Jukurit nostettiin Mestiksestä, mutta samalla Blues menetti liigalisenssinsä. Espoolainen seura jatkaa kuitenkin Mestiksessä ensi kaudella.

 

NHL-kaukaloissa pelataan Suomen aikaa ensi yönä Pittsburgh Penguinsin ja San Jose Sharksin viides kohtaaminen. Kotijoukkueella on samalla mahdollisuus napata Stanley Cupin voitto itselleen.

Peliyhtiö Veikkaushuone on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Valtaosa eurooppalaisista NHL-pelaajista oli viime kaudella ruotsalaisia
KHL-tähdellä kovat palkkavaatimukset NHL-seuroilta

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa