SM-liigan sarjanousija joutuu huhtikuussa oikeuteen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 02/02/2016
Jaa tämä...

Kouvolalaisseura joutuu huhtikuussa tiukan paikan eteen.

Jääkiekon SM-liigaan tälle kaudelle nousun tehnyt Kouvolan KooKoo joutuu huhtikuussa oikeuteen, jossa käsitellään bonusrahakiistaa. Sitä käsiteltiin aikaisemmin jo Kymenlaakson käräjillä jo toisessa valmisteluistunnossa.

– Asiassa ei nytkään tapahtunut mitään uutta. Olemme ehdottaneet kahta sopuratkaisua, mutta KooKoon johto ei ole suostunut ehdotuksiimme. Asia menee nyt käräjäoikeuteen. Pääkäsittely määrättiin huhtikuun 19. ja 20. päiväksi, Suomen Jääkiekkoilijat ry:n toiminnanjohtaja Jarmo Saarela totesi Iltalehdelle.

KooKoo joutuu oikeuteen, jossa kyse on pelaajien ja valmentajan nousubonuksista. KooKoo voitti Mestiksen mestaruuden keväällä 2014 ja sai näin mahdollisuuden anoa paikkaa Suomen korkeimmalta sarjatasolta. Seuraavana syksynä SM-liiga päätti, että kouvolalaisseura nousee sarjaan mukaan.

Riidassa seuran entinen päävalmentaja Juha Juujärvi ja seitsemän entistä pelaajaa hakevat oikeusteitse rahapalkkioita, jotka he mielestään ansaitsevat KooKoon pääsarjaan nousemisen takia.

Yksi pelaajista Timo-Pekka Heikkinen pelasi KooKoossa myös viime kaudella. Seuran mukaan hän teki kuitenkin mestaruuden jälkeen uuden sopimuksen, johon ei merkitty nousubonuksen mahdollisuutta.

Pääkäsittelyssä kuullaan 12 henkilöä. Heidän joukossaan on riidan osapuolten edustajien lisäksi esimerkiksi SM-liigan toimitusjohtaja Kimmo Rannisto.

KooKoo pelaa seuraavan kerran huomenna. Tuolloin vieraaksi saapuu lievässä voittoputkessa oleva Ilves.

Peliyhtiö Bet365 on vahvasti mukana jääkiekkosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Iltalehti, Kouvolan Sanomat

Lue myös:
VIDEO: Oulun Kärppien maalivahti ehdolla MVP-palkinnon saajaksi
Ismo Lehkonen riitaantui seurajohdon kanssa – lähtö turkulaisseurasta!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa