Jääkiekon SM-liiga maajoukkuetauolle!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/02/2013
Jaa tämä...

Tämän illan kierros päästi joukkueet jälleen maajoukkuetauolle.

Jääkiekon SM-liiga saatiin tänään jälleen pelattua siihen pisteeseen, että on aika siirtyä maajoukkuetauolle. Viimeisellä kierroksella ennen maajoukkuetaukoa tarjolla oli erittäin tärkeitä pisteitä ja esimerkiksi sarjataulukon alemmassa keskikastissa pisteet olivat jokaiselle erittäin merkittäviä.

Helsingissä HIFK voitti Bluesin 5-2 maalein. Blues on tällä hetkellä surkeassa pelivireessä, sillä espoolaiset ovat hävinneet monta ottelua putkeen. Esimerkiksi eilenkin Blues hävisi yllättäen onnettomalle Ilvekselle ja vieläpä kotonaan.

Oulussa Kärpät ei antanut Jokereille mitään mahdollisuuksia – Kärpät nappasi voiton 4-1 maalein! Ottelun ratkaisu nähtiin viimeisessä erässä Kärppien onnistuessa kahdesti maalinteossa.

Raumaalla nähtiin tiukka ottelu, kun Lukko voitti lopulta JYPin 4-3 maalein voittomaalikilpailun jälkeen. Ottelu oli hyvin tasainen aivan kuten osasi odotellakin. Molemmat joukkueet tarvitsevatkin pisteitä sarjataulukon keskikastissa.

Lappeenrannassa SaiPa nappasi voittomaalikilpailussa tärkeän voiton Tapparasta 4-3 maalein! SaiPa aloitti ottelun jälleen surkeasti, mutta lopulta lappeenrantalaiset onnistuivat katkaisemaan pahan tappioputken. Voitto on jo pudotuspelipaikkaa ajatellen tärkeä, mutta samalla SaiPalle on hienoa, että joukkueen uusi vahvistus, Brad Moran onnistui mukavasti.

Turussa vain yksi joukkue hallitsi ottelua täydellisesti KalPan ollessa TPS:ää parempi 0-4 numeroin. Ensimmäinen erä oli vielä maalien suhteen tasainen, mutta lopulta KalPa onnistui useamman kerran maalien tiedossa. Tappio oli TPS:lle vaikea paikka ajatellen pudotuspelihaaveita.

Porissa Ässät murskasi HPK:n 5-1 maalein. Ässät onkin tällä hetkellä hienossa pelivireessä. Eilen Ässät voitti ottelun Lahdessa ja nyt heti perään HPK:sta ei ollut porilaisille vastusta. Erittäin tärkeä voitto taistelussa pudotuspelipaikasta.

SM-liiga jatkuu jälleen reilun viikon kuluuttua! Tiistaina 12.2. pelit jatkuvat ja tiedossa on jälleen useita tärkeitä otteluita. Esimerkiksi TPS:n viimeinen mahdollisuus pudotuspelipaikkaan on napata voitto Hämeenlinnasta. Puolestaan SaiPa matkustaa Jyväskylään, Pelicans puolestaan Kuopioon sekä Ässät vierailee Helsingissä Jokereiden kotiareenalla.

Veikkaussivut | Tuomas