VIDEO: SaiPa kokemassa suuren menetyksen - päävalmentaja vaihtamassa maisemaa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Lappeenrantalaisseuran päävalmentaja on vaihtamassa maisemaa.

Lappeenrannan SaiPaa useita kausia valmentanut Pekka Tirkkonen jättää seuran ensi keväänä ja lähtee uusien haasteiden pariin. Asiasta kertoo Iltasanomat.

Iltasanomilla ei ole tietoa Tirkkosen seuraajasta, mutta yksi todennäköisimmistä vaihtoehdoista on nykyinen kakkosvalmentaja Ari Santanen. SaiPan seurajohto on jo käynyt neuvotteluja Santasen kanssa.

SaiPaa tarjosi Tirkkoselle jatkosopimusta, mutta hän ei lämmennyt seuran jatkosopimustarjoukselle. Tirkkosen lähtö on keltamustille suuri takaisku, sillä hänen alaisuudessaan ”Idän Ihme” on noussut urheilullisesti erittäin merkittävästi.

SaiPa ei ole Tirkkosenkaan alaisuudessa voittanut mitaleita, mutta nykyään keltamustia pidetään aidosti hyvin vaarallisena joukkueena.

Tirkkosen arvostuksesta kertoo hyvin se, että keväällä 2014 hänet palkittiin SM-liigan parhaana valmentajana.

Tirkkosen todennäköisin vaihtoehto Iltasanomien mukaan on Ruotsin SHL. Tirkkonen pelasi aikanaan maan pääsarjassa Linköpingin vahvuudessa.

SM-liigassa pelataan keskiviikkona peräti viiden ottelun mittainen kattaus. Hämeenlinnassa yhteen iskevät HPK ja KooKoo. Lue ottelusta vihje tästä. Vaasassa yhteen iskevät Sport ja KalPa. Vihjeen ottelusta näet tästä. Lisäksi kaukalossa nähdään muun muuassa TPS, joka nappasi eilen Jyväskylästä selkeänumeroisen voiton.

Peliyhtiö Unibet vie onnekkaimpia pelaajia Esa ”Tiki” Tikkasen johdolla Torontoon katsomaan kahta Maple Leafsin ottelua. Tähän kampanjaan pääset osallistumaan Unibetilla lyömällä viiden euron vedon. Lisää kampanjasta täällä!

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.

Lähde: Iltasanomat

Lue myös:
VIDEO: Tyler Ennisin todellinen tahtomaali!
NHL-blogi: Rask avasi kotivoitot nollapelillä!