SM-liigassa loppuhuipennus ennen vuodenvaihdetta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

SM-liigassa täysi touhu päällä tämän vuoden osalta tänään sekä huomenna.

Jääkiekon SM-liigassa joulutauko alkaa siinä määrin olla takana päin, että pelataan vielä kaksi kierrosta ennen vuodenvaihdetta. Toki jo eilen Lukko sekä Kärpät ottivat varaslähdön pelaamalla ottelunsa Raumaalla Lukon voittaessa ottelun 3-2 maalein. Kamppailu oli kokonaisuudessaan hyvin tasainen, mutta viimeisen erän aivan viimeisillä minuuteilla Lukko onnistui tekemään kolmannen ja samalla ratkaisevan maalin. Petri Vehanen oli loistava Lukon maalilla. mutta tänään, perjantaina tiedossa on kuuden ottelun kierros ja vielä lauantaina täysi seitsemän ottelun kierros. Seuraavan kerran SM-liigaa pelataan vasta keskiviikkona.

Sarjataulukko on erittäin tasainen! Heti Jokereiden takana tilanne on erittäin tasainen ja viisi seuraavaa joukkuetta ovatkin aivan muutamien pisteiden sisällä. Toki on mainittava, että JYPin tilanne on hieman erilainen verrattuna esimerkiksi juuri Jokereihin, sillä JYP on pelannut jopa kaksi ottelua useampaa kärkipäässä olevaa joukkuetta vähemmän. JYP pelaa kotonaan seuraavaksi tänään.

Tänään, perjantaina tiedossa on tosiaan kuuden ottelun kierros. Helsingissä yhteen iskevät HIFK sekä Tappara. Puolestaan Hämeenlinnassa kohtaavat HPK sekä Jokerit. Jyväskylässä yhteen iskevät JYP sekä hienoon pelivireeseen päässyt Pelicans. Turussa kohtaavat TPS sekä Ässät. Lappeenrannassa erittäin mielenkiintoisessa ottelussa Blues haastaa SaiPan ja Tampereella Ilves kohtaa KalPan.

Lauantain ottelukierrokselta voisi mainita muutamana erittäin mielenkiintoisena otteluna esimerkiksi Jokereiden sekä HIFK:n välisen paikallistaiston. Myös Pelicansin sekä SaiPan kohtaaminen Lahdessa on varmasti mielenkiintoista seurattavaa. Lappeenrannasta onkin tulossa reilusti Lahteen vierasjoukkueen kannattajia. 

Veikkaussivut | Tuomas