SM-liigassa tammikuun tasaus -kierrokset!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Huipputärkeä viikonloppu tiedossa SM-liigassa.

Jääkiekon SM-liiga jatkuu tämän viikonlopun osalta tammikuun tasauksen kierroksella! Otteluparit valittiin hyvissä ajoin aikaisemmin ja näin ollen otteluparien ensimmäiset kohtaamiset pelataan tänään, perjantaina ja puolestaan heti huomenna, eli lauantaina on tiedossa otteluparien toiset kohtaamiset.

Otteluparit ovat perjantain osalta Raumaalla Lukko vs TPS, Porissa Ässät vs Blues, Jyväskylässä JYP vs SaiPa, Helsingissä Jokerit vs Tappara, Tampereella Ilves vs Pelicans, Hämeenlinnassa HPK vs HIFK sekä Kuopiossa KalPa vs Kärpät

SM-liigan sarjataulukko on erittäin tasainen ja näin ollen pisteet ovat erittäin tärkeitä jokaiselle joukkueelle! Esimerkiksi varsinkin sarjataulukon keskikohdilla on erittäin tasaista. Erot ovat hyvin pieniä. Muutamana erittäin mielenkiintoisena otteluparina voisi pitää esimerkiksi Ässien sekä Bluesin välistä kohtaamista. Puolestaan SaiPa haastaa JYPin ja on todettava, että jos SaiPa ei saa edelleenkään voittoja lainkaan, eivät lappeenrantalaiset onnistu pitämään itseään kymmenen joukossa. Sarjataulukon häntäpäässä Ilveksen sekä Pelicansin kohtaamiset ovat myös merkittäviä. Ilves tarvitsee otteluparista täydet pisteet, jotta tamperelaiset voisivat vielä taistella paikasta toiseksi viimeisenä eli välttää viimeisen sijan.

Jääkiekkoa tarjotaan kotikatsomoihin hurjaan tahtiin, sillä Nelonen Pro näyttää kuukauden otteluna kamppailun Jyväskylästä ja puolestaan UrhoTV:n kamerat ovat Helsingissä. Lauantain osalta UrhoTV näyttää suoran ottelun Turusta. Kun tähän lisätään vielä NHL -otteluiden alkaminen, on syytä jälleen odottaa upeaa viikonloppua urheilun parissa!

Veikkaussivut | Tuomas