Sopimusmylly Räikkösen ympärillä kiihtyy - missä mennään? | F1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Kimi Räikkösen tulevan kauden tallipaikka ei ole vieläkään selvillä. Uusia huhuja sen sijaan ilmaantuu keskusteluihin päivittäin.

 

Suomalaisässä Kimi Räikkösen ympärillä sopimussoppa pyörii edelleen valtoimenaan. Tiistaina Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier kertoi, että Räikkösen jatko on erittäin epävarmaa tallin talousongelmien johdosta. 

Keskiviikkona jäämiehen manageri Steve Robertson ilmoitti Autosportin haastattelussa, että palkkasotkujen selvitessä Räikkösen ensisijainen tavoite on jatkaa Lotuksella.

Manageri on jo aiemmin tähdentänyt, että neuvottelut Red Bullin kanssa ovat kariutuneet. Sky Sportsin mukaan energiajuomajätti aikoo kuitenkin tehdä vielä suomalaisesta vielä viimeisen tarjouksen.

Samaan aikaan Räikkösen sopimusta Ferrarille pidetään useiden italialaismedioiden mukaan käytännössä varmana. Espanjalainen radiokanava COPE löi sen sijaan oman mausteensa keitokseen paljastamalla, että Lotus-kuski halajaa McLarenin leiriin. 

Tallien lopullisia päätöksiä kuskivalintojen osalta odotetaan viimeistään syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna käytävän Monzan osakilpailun yhteydessä.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut

 

Lue myös

Suositut

Lasse Kukkosesta Kärppien kapteeni Päivän vetovihjeet!
Ranskan ympäriajosta ei dopingkäryjä! Vertailu paljastaa – Veikkaus on varas!
Mäntylä loukkaantuneen Laakson tilalle EHT:lle NordicBetille 50€:n riskitön veto!