Southampton - Hull 9.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/09/2013
Jaa tämä...

Hull haastaa yllättäjien kohtaamisessa Southamptonin.

Southampton – Hull, merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,62 | 3,50 | 6,50 

 

 

Sarjataulukossa kymmenentenä oleva Hull matkustaa mielenkiintoisessa ottelussa Southamptonin vieraaksi. Kotijoukkue löytyy sarjataulukosta tällä hetkellä seitsemänneltä sijalta. Kyseessä on Englannin Valioliigan ottelutarjontaa. Southampton on pelannut erittäin hyvän kauden, mutta samaa voidaan sanoa myös vierasjoukkueesta. Southampton on kotonaan pelannut tähän mennessä viisi ottelua eikä ole hävinnyt vielä kertaakaan. Kaiken kaikkiaan Southamptonin puolustus on toiminut uskomattoman hyvin, sillä kotiotteluissa Southamptonille ollaan tehty tasan yksi maali! Kun otetaan huomioon, että Hull on vieraissa ollut surkea – vain yksi voitto viidestä vierasottelusta, lähtökohdat eivät lupaile Hullin kannalta tästä ottelusta hyvää lopputulosta.

Southampton on jollain tapaa hieno joukkue siinä mielessä, sillä Mauricio Pochettino on tehnyt kotijoukkueen päävalmentajana mahtavaa työtä! Southampton on materiaaliltaan vain keskikastia, mutta kuitenkin Southamptonin valmennus on saanut materiaalista irti oikeastaan kaiken mahdollisen minkä voi vaan saada. Southampton ei ole itseasiassa kahdesta edellisestä ottelusta voittanut kumpaakaan, mutta onhan se mieletöntä, että neljästä edellisestä kotiottelusta Southampton on saalistanut voitot 8-0 maalierolla. Viime kotiottelussa Southampton voitti Fulhamin helpohkosti 2-0 numeroin.

Southamptonin tulivoima on yksinkertaisesti täysin eri luokkaa kuin Hullilla, sillä kotijoukkueella on kärkeen laittaa pelaajia Rickie Lambertin, Adam Lallanan sekä Jay Rodriguezin johdolla. Mauricio Pochettinolla on hyökkäykseen useita äärimmäisen laadukkaita pelaajia. Itseasiassahan ensimmäiseksi mainittu Lambert on tyrkyllä parhaimmillaan jopa maajoukkueeseen. Hull on vieraissa ollut niin heikko, että lähtökohtaisesti Southampton on helppo nostaa selkeäksi ennakkosuosikiksi. Hurjavireinen kotijoukkue Southampton ei tule tässä ottelussa Hullille antamaan vieraspisteitä. 

Veikkaussivut | Tuomas