Southampton - Manchester City 7.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/07/2013
Jaa tämä...

Hurjassa vireessä oleva Manchester City hyökkää Southamptonin kimppuun.

Southampton – Manchester City, merkki 2, kerroin 1,75 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 4,50 | 3,60 | 1,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Southampton isännöi vieraaksi saapuvaa Manchester Cityä. Sarjataulukossa Southampton on tällä hetkellä kahdeksantena, kun taas Manchester City löytyy kolmannelta sijalta. Lähtökohtaisesti ottelussa on vain yksi suursuosikki, vaikka Southampton on kotonaan pelannut toistaiseksi erinomaisesti. Itseasiassa edellisellä kierroksella Southampton hävisi kotonaan Aston Villaa vastaan 2-3 maalein. Kolme edellistä ottelua ovat Southamptonille tuottaneet kolme tappiota, joten kotijoukkueen suunta on selkeästi alaspäin. Aston Villa viimeisteli vieraissa kolme maalia Southamptonin verkkoon, joten se kertoo siitä, että alkukauden suurin yllättäjä on tiputtanut omaa tekemisen tasoaan suhteellisen selkeästi.

Manchester City on tällä hetkellä Valioliigan yksi kuumimmista joukkueista, sillä vierasjoukkue on neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa! Edellisellä kierroksella Manchester City voitti West Bromwichin vieraissa 2-3 maalein. Vaikka David Silva on ollut Manchester Cityn kokoonpanosta pois, vierasjoukkueen maalinteko on toiminut erinomaisella tasolla. Neljään edelliseen otteluun Manchester City on kaiken kaikkiaan viimeistellyt vaatimattomasti kuusitoista maalia. Yksi selkeä syy sille tietenkin on se, että Manchester Cityn loukkaantumiset ovat olleet hyvin vähissä. Tästäkin ottelusta David Silva on edelleen sivussa, mutta Vincent Kompany on tekemässä paluun vierasjoukkueen vahvuuteen.

Kahteen edelliseen otteluun Southamptonille ollaan tehty kuusi maalia, joten tällä hetkellä luottoa ei Southamptonin tekemiseen löydy lainkaan samalla tavalla kuin esimerkiksi muutama viikko sitten. Kotonaan Southampton on äärimmäisen yllätysvalmis, mutta materiaaliltaan joukkueiden välinen tasoero on mieletön Manchester Cityn eduksi. Southamptonin tilannetta ei helpota lainkaan lukuisat loukkaantumiset, vaikka tähän otteluun tärkeistä pelaajista paluun tekevät todennäköisesti Nathaniel Clyne, Jose Fonte sekä Morgan Schneiderlin. Manchester City lähtee vieraissakin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Vierasvoitto on hyvä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas