Southampton - West Ham 15.9.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Maalinteko-ongelmista kärsivät joukkueet vastakkain Valioliigassa.

Southampton – West Ham, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,80 | 3,45 | 4,70 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät Southampton sekä vastaan asettuva West Ham. Kierros tulee päättymään huomenna päätösotteluun Swansean sekä Liverpoolin välillä. Sarjataulukossa Southampton sekä West Ham ovat peräkkäisillä sijoilla – kolmesta ottelusta alla on molemmilla joukkueilla neljä pistettä. Suurin syy tähän asiaan löytyy yksinkertaisesti siitä, että maalinteko on ollut molemmille joukkueille äärimmäisen vaikeaa! Maalinteossa Southampton sekä West Ham ovat onnistuneet kaksi kertaa joukkuetta kohden. 

Southampton tunnetaan yleisesti kohtalaisen vahvana kotijoukkueena, joten suosikkina Southampton lähtee tähän otteluun! Faktaa on kuitenkin se, että maalintekovaikeudet alkoivat joukkueiden osalta jo heti kauden avauksessa eikä lumipalloa olla saatu pysäytettyä lainkaan. Puolustushan on ollut joukkueiden vahvuus, sillä siinä asiassa molemmat joukkueet ovat alkukaudella onnistuneet erinomaisesti. Jussi Jääskeläinen on ollut West Hamin maalilla hurjassa vireessä. Jussi Jääskeläinen on ehdottomasti ollut alkukauden parhaimpia maalivahteja koko Englannin pääsarjassa.

Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan erittäin vähämaalinen kohtaaminen. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa niin samantyylisesti, että jopa tasapeli ei olisi kaukana tässä kamppailussa. Southampton on ollut tietenkin Cupissa erinomaisessa vireessä, mutta toisaalta tähän sitä on turhaa verrata. Yksinkertaisesti hyvävireiset ykkösmaalintekijät puuttuvat näiltä joukkueilta. Napataan alle 2,5 maalia vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas