Vaasassa valittiin tulevan kauden kapteenisto!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Pelaajat äänestivät kapteenin

Vaasan Sport julkaisi kapteenistonsa tulevalle Liiga-kaudelle. Joukkueen pelaajat äänestivät puolustaja Mikko Pukan Sportin kapteeniksi. 32-vuotias pakki pelasi viime kaudella vaasalaisten takalinjoilla yhteensä 60 ottelua tehoin 4+4=8.

Kokenut Pukka ottaa kapteenin tehtävät mielellään vastaan.

– Hyvillä mielin otan kapteenin tehtävät vastaan. Olen todella ylpeä valinnasta,  Pukka kommentoi seuran verkkosivuilla.

Samalla julkaistiin myös joukkueen varakapteenit, jotka ovat tulevalla kaudella Joonas KomulainenTuomas Vänttinen ja Erik Riska.

Sport sijoittui viime kaudella Liigassa odotetusti viimeiseksi, mutta ensi kaudella sijoitusta on tarkoitus parantaa. Joukkue on varmasti valmiimpi toisella liigakaudellaan. Sport pelasi eilen harjoitusottelun Kuopiossa KalPaa vastaan. Ottelu päättyi kuopiolaisten selvään 4-1-voitoon.

Vaasalaiset olivat jälleen mukana myös perinteisessä Pitsiturnauksessa, jossa joukkue eteni finaaliin asti. Potku ei kuitenkaan riittänyt päätyyn asti, kun Rauman Lukko marssi neljänteen peräkkäiseen voittoon Pitsiturnauksessa.

Veikkaussivut .com ja useat vedonlyöntisivut ovat jälleen vahvasti mukana kaikkien syksyllä alkavien kiekkosarjojen arjessa. Veikkaussivut tarjoavat lähes jokaiselle kiekkokierrokselle parhaat vihjeet, ja esimerkiksi peliyhtiö Unibet tarjoaa jo nyt mahdollisuuden veikata ensi kauden otteluita ja mestaria niin kotimaisen Liigan, KHL:n, kuin NHL:nkin osalta. Käy veikkaamassa omaa suosikkiasi!

Lue myös:

Lista: Jääkiekkokaulaloiden hurmurit!

Penguins sopimukseen Sergei Goncharin kanssa!

unibet