SSV - Happee 13.10.2013 | Salibandyliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Happee turhan reissun Helsinkiin?

SSV – Happee, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,75 | 5,85 | 2,80 

 

 

Miesten Salibandyliigan huippuottelussa yhteen iskevät helsinkiläinen SSV sekä vieraaksi saapuva Happee. SSV sekä Happee tuntevat joukkueina toisensa hyvin, sillä SSV lähetti viime kaudella nimenomaan juuri Happeen pronssiotteluun. Molemmat joukkueet ovat pelanneet tähän mennessä neljä ottelua. SSV on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä, kun taas Jyväskylästä vieraaksi saapuva Happee on kolmea sijaa alempana. SSV voitti edellisellä kierroksella yllättävien vaikeuksien kautta OLSin 7-6 maalein, Happee puolestaan viimeksi hävisi myös yllättäen kotonaan Indiansille 4-5 numeroin. Happee lähti Indiansia vastaan käytyyn otteluun suurena ennakkosuosikkina, mutta pilasi itse pelinsä täydellisesti.

SSV sai tälle kaudelle muutaman huikean lähes maailmanluokan vahvistuksen, sillä esimerkiksi Lauri Stenfors sekä Mikael Lax siirtyivät kotijoukkueen kokoonpanoon! SSV onkin aloittanut kautensa erittäin vahvasti, mutta toisaalta SSV:n materiaalilla sitä pitäisi pitää itsestäänselvyytä. SSV on jonkin verran muuttunut joukkueena sillä tavalla, että tällä kaudellahan SSV on entisestä aktiivisempi ja näin ollen SSV:llä on vain yksi tavoite – viime kauden hopea muuttaa mahdollisimman nopeasti takaisin kultajuhliksi. Mielenkiintoinen pointti onkin siinä, että SSV:lle ollaan tehty vasta viisitoista maalia. Se on vähiten koko Salibandyliigassa.

Happeen ykköskenttä on tälläkin kaudella ollut heti vaarallinen, mutta Happee tarvitsee onnistumisia laajalta rintamalta. Happeelle ei tule riittämään pitkän kauden aikana se, että vain ykköskenttä onnistuu tehojen tekemisessä. SSV:n ryhmä on niin laadukas, että tänään Happee tarvitsee onnistumisia mahdollisimman monelta kentältä. Happee on tietenkin erittäin näyttöhaluinen juuri SSV:tä vastaan, mutta lähtökohtaisesti SSV on kuitenkin ehdottomasti ottelun suurin voittajasuosikki.

Veikkaussivut | Tuomas