St.Gallen - Swansea 12.12.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2013
Jaa tämä...

Joutsenparvi matkustaa St.Gallenin vieraaksi Sveitsiin.

St.Gallen – Swansea, merkki 2, kerroin 2,00 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 3,70 | 3,45 | 2,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Lohko A:n ottelussa St.Gallen isännöi Englannista vieraaksi saapuvaa Swanseaa. Jalkapallon Eurooppa liigassa lohkovaiheen osalta ratkaisut sen kuin lähenevät. St.Gallen on täysin väärässä porukassa, sillä viisi ottelua ovat sveitsiläisille tuottaneet yhteensä yhden voiton. Viisi tehtyä maalia sekä kolmetoista päästettyä maalia kertovat paljon St.Gallenin tilanteesta. Puolustus ei ole pitänyt lainkaan. St.Gallenillehan tämä on ollut varmasti kaiken kaikkiaan hieno kokemus, mutta toisaalta mitään muuta tästä urakasta ei kotijoukkueelle käteen jää.

Swansealla on alla maanantailta Valioliigaottelu Hullia vastaan. Swansean kannalta hieno asia on se, että sairaslista on tyhjentynyt tämän viikon aikana merkittävästi. Näin ollen maanantaina pelatulla ottelulla tuskin on tässä vaiheessa suurtakaan merkitystä Swansean pelivireeseen. Swansea tavallaan kaipaa vielä yhtä pistettä, jotta lohkon kakkospaikka olisi varmuudella selvää, mutta kyllähän se sitä tässä vaiheessa käytännössä jo on. Swansea rakastaa pelata hyvin pallollista peliä ja näin ollen vierasjoukkueen pelejä on mielenkiintoista seurata. Swansea pelaa suhteellisen avointa peliä ja senpä takia parhaimmillaan vierasjoukkue pystyy rakentamaan ottelua kohden valtavasti laadukkaita maalintekotilanteita.

Swansea on tässä kohteessa erinomainen valinta vetokupongille mukaan, vaikka Swansea joutuukin tähän otteluun ilman Michua, Angel Rangelia, Alvaro Vasquezia, Michel Vormia sekä Leon Brittonia. Esimerkiksi Michun piti olla jo pelikunnossa, mutta asiat eivät ole menneet Swansean toivomalla tavalla. Wilfried Bony on joka tapauksessa tekemässä tänään paluuta vierasjoukkueen vahvuuteen. St.Gallen tunnetaan suhteellisen hyvänä kotijoukkueena, mutta toisaalta minkäänlaista motivaatiotekijää sveitsiläisryhmällä ei ole puolellaan. Edellisessä vierasottelussa Swansean puolustus ei pitänyt lainkaan, mutta vastassa oli silloin Manchester City – tuosta ottelusta on turhaa tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä. Kyllähän tässä on Swanseaa syytä lähteä vetokupongille tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas