Video: Tuore Washington Capitals pelajaa muisti pientä faniaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

T.J. Oshie tarjosi nuorelle fanilleen ikimuistoisen kokemuksen ja muiston.

Seitsemän kautta NHL-seura St. Louis Bluesia edustanut ja joukkueen fanien keskuudessa yhdeksi suositummaksi pelaajaksi noussut T.J. Oshie myytiin heinäkuun alussa St. Lousista Washington Capitalsiin osana suurempaa kauppaa. Yhden NHL:n tunnetuimman amerikkalaispelaajan siirto joukkueesta toiseen kantautui myös pelaajan oman pienen 5-vuotiaan superfanin Libby Lun korviin. Lu ei ottanut uutista vastaan kovinkaan hyvin, sen sijaan pieni tyttö murtui uutisesta totaalisesti, eikä kyyneleiltäkään vältytty. Alla Lun vanhempien kuvaama video tyttären surusta:

Video keräsi Youtubessa hyvin nopeasti yli 300 000 katselukertaa, ja tytöstä tuli pienimuotoinen julkkis Yhdysvalloissa. Lu pääsikin isänsä kanssa yhdelle maailman suurimmista kaapeli-TV kanavista ESPN:lle haastateltavaksi. Libby Lu kokikin haastattelussa elämänsä yllätyksen kun tyttö sai lähetyksessä yllätyspuhelun Oshielta. Tyttö kysyi muun muassa Sothsin Olympialaisissa otteillaan ihastuttaneelta Oshielta, että onko tällä oma uima-allas? Oshie kertoi tytölle, että allasta ei vielä ole, mutta sellainen on tulossa uuteen asuntoon ja tyttö on joskus tervetullut uiskentelemaan sinne! Videolla koko keskustelu:

Reilu viikko EPSN:llä nähdyn haastettelun jälkeen pikku Libby Lu sai kokea vielä yhden yllätyksen suosikkipelaajaltaan. Washingtonissa pelinumeron 77 itselleen valinnut Oshie nimittäin lähetti ykkösfanilleen joka fanin kattavan selviytymispaketin. Paketti sisälsi esimerkiksi Lu:lle sopivan Capitals pelipaidan Oshien nimellä ja numerolla valjastettuna. Libby Lu:lla onkin nyt kaksi suosikkiseuraa NHL-kartalla: St. Louis Blues ja Washington Capitals. Ohessa vielä poiminta Twitteristä, jossa esiintyy silmin nähden onnellinen Lu, eikä kyyneleistä ole enää tietoakaan. Ja tästähän urheilusta on pohjimmillaan kyse, suurista tunteista, surun ja onnen kyyneleistä!

Lue myös:

Valioliigaseura kokeili jääkiekkoa!

Joutuuko Tottenham evakkoon pahimman kilpailijansa kotiareenalle?

betway