Stanley Cup-mestari hylkäsi 15 miljoonan dollarin jättitarjouksen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Kysyntää riittää

Fox Sports Midwestin kiekkotoimittaja Andy Strickland paljasti omalla Twitter-tilillään, että Buffalo Sabres on tarjonnut puolustaja Johnny Oduyalle kolmen vuoden ja peräti 15 miljoonan dollarin arvoista sopimusta. Toimittajan mukaan vapaana agenttina oleva pakki kuitenkin hylkäsi jättitarjouksen.

33-vuotiaan puolustajan perässä on myös muita seuroja, sillä Oduya on tuore Stanley Cup-mestari Chicago Blackhawksin riveistä. Strickland twiittasi, että Sabresin tarjous on kuitenkin ylivoimaisesti isoin ainaki toistaiseksi. Sabres ei ole kuitenkaan vielä luovuttanut puolustajan ostamisen suhteen.

Oduya pelasi päättyneellä NHL-kaudella Blackhawks-paidassa yhteensä 99 ottelua tehoin 2+13=15. Kausi oli miehelle pisteiden valossa heikoin vähään aikaan, mutta se ei varmasti häiritse, kun joukkue nappasi itselleen himoitun Stanley Cup-pokaalin.

Ruotsalaisen sopimuskuvioista saadaan varmasti kuulla lähiaikoina lisää. Nähtäväksi jää, suostuuko Sabres jopa korottamaan huimaa tarjoustaan entisestään.

Buffalo on valmis vahvistamaan joukkuettaan isolla rahalla, jotta seura saisi hilattua itseään ylöspäin sarjataulukossa. Joukkueen tilannetta helpottaa varmasti hyökkääjä Jack Eichel, jonka Buffalo pääsi varaamaan toisena kesän varaustilaisuudessa.

Unibet tarjoaa jo nyt voittajakertoimet NHL:ään, mikäli itselläsi on oma mestarisuosikki!

Lue myös:

Kuumimmat siirtohuhut Liigassa!

Fanit painostavat Barcelonaa sponsorin vaihtoon!

betway