Valtava jättiyllätys Melbournessa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Naisten suurin mestarisuosikki dramaattisesti ulos välieristä!

Australian Avointen tähän mennessä suurin yllätys ollaan nähty, kun yhdysvaltalaisten kohtaamisessa Serena Williams koki tappion Sloane Stephensiä vastaan. Ottelu päättyi lopulta kolmieräisen taistelun jälkeen Sloane Stephensin voittoon 3-6, 7-5, 6-4. Serena Williams ei pystynyt ottelussa pelaamaan varsinkaan ottelun lopulla parhaalla mahdollisella tavalla, sillä Williams loukkasi selkäänsä. Kyseessä on kuitenkin megaluokan yllätys. 

Sloane Stephensin puolesta vetoja tehneet voivat onnitella itseään! Mikäli joku on tosissaan uskonut Stephensin voittoon, niin parhaimmillaan Unibet tarjosi 20,00 kertoimen Stephensin voitolle. Tämä on suuri ero sille, kun esimerkiksi Nordicbet tarjosi Stephensin voitolle vain 8,50 kertoimen. Jotain Serena Williamsin suosikinasemasta kertoo se, että monet kertoimienlaskijat tarjosivat Williamsille 1,01 kerrointa.

Naisten välierissä Kiinan Li Na kohtaa Venäjän Maria Sharapovan ja puolestaan Stephens haastaa Valko-Venäjän Victoria Azarenkan. Nyt kun ylivoimaisesti suurin mestarisuosikki on turnauksesta ulkona, on täysin mahdotonta lähteä ennustamaan naisten tämän hetken suurinta suosikkia. 

Veikkaussivut | Tuomas