VIDEO: Steven Gerrard mukaan Englannin päävalmentajahuhuihin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/03/2016
Jaa tämä...

Liverpoolin entistä keskikenttäpelaajaa viedään suuriin saappaisiin.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa komean uran tehnyt Steven Gerrard on liitetty Englannin uuden päävalmentajan metsästykseen. Englannin jalkapalloliitto FA ja Liverpoolin entinen keskikenttäpelaaja Steven Gerrard neuvottelevat pestistä maan päävalmentajan pestistä. Näin kirjoittavat monet brittilehdet.

Esimerkiksi The Sun kertoo, että FA-pomo Martin Glenn on rekrytoinyt tällä hetkellä Los Angeles Galaxyssa pelaavaa Gerrardia valmentamaan Englannin nuoria. Sky Sportsilta kerrotaan puolestaan, että pesti koskisi alle 19-vuotiaiden maajoukkuerinkiä.

Gerrard on palaamassa Englantiin todennäköisesti marraskuussa. Silloin nimittäin MLS-sarja päättyy. Hänen on ollut määrä liittyä Liverpoolin alle 21-vuotiaiden valmennustiimiin. Lähitulevaisuudessa mies aikoo suorittaa myös Euroopan jalkapalloliiton Uefan Pro License -valmentajalisenssin.

Uutiset kertovat, että Gerrard on todennäköisesti palaamassa Englantiin lopullisesti. Hän ei ole ilmeisesti sopeutunut perheineen MLS-sarjan ympyröihin yhtä hyvin kuten olisi voinut toivoa.

Englannille uutta pävalmentajaa etsiessä on noussut esille jos minkälaista nimeä. Yksi ehdokas on Eric Cantona. Myös jopa Wayne Rooney, Joe Hart ja James Milner ovat myös mukana uuden päävalmentajan etsimisessä.

Tsekkaa videolta Gerrardin komeimpia maaleja:

 

EM-kisoissa ottelut jatkuvat jälleen tänään, kun Ranska pelaa Islantia vastaan. Kamppailusta on lupa odottaa yhtä pudotuspelien mielenkiintoisinta kamppailua. Ottelu näkyy tuttuun tapaan Ylen kanavilla.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-kisoihin kymmenen euron arvoisen riskittömän vedon. Lisäksi sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Wales EM-kisojen semifinaaliin
VIDEO: Lionel Messiä anotaan takaisin maajoukkueeseen

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa