Matthew Stevens - Ding Junhui 30.10.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Järjestääkö Matthew Stevens Kiinassa jo toisen yllätyksen?

Matthew Stevens (+2,5 freimiä) – Ding Junhui, merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 3,40 | 1,30 

 

 

Snookerissa pelataan tällä viikolla erittäin arvostettu International Championship -turnaus, kolmannen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Walesin Matthew Stevens sekä Kiinan Ding Junhui. Tähän mennessä Matthew Stevens on ehtinyt voittamaan Rory McLeodin sekä John Higginsin. Voitto John Higginsiä vastaan oli Matthew Stevensiltä mahtava taidonnäyte. Matthew Stevensille on ollut oikeastaan jo jonkin aikaa pelaaminen tuloksellisesti surkealla tasolla, mutta tässä turnauksessa Matthew Stevens on ollut oma itsensä. Matthew Stevens tunnetaan huikeana break-builderina. Kokemusta walesilaiselta myös löytyy näihin isoihin turnauksiin.

Ding Junhui on ehtinyt voittamaan toistaiseksi Cao Yupengin sekä James Wattanan, mutta varsinkin Cao Yupengia vastaan Ding Junhui oli hyvinkin suurissa vaikeuksissa! Nuori Ding Junhuin maamies laittoi Kiinan ykkösen erittäin tiukoille. Katkaisufreimissä lopulta Ding Junhui oli parempi. Ding Junhuihan voitti viimeksi Intian Avoimet ja finaalissahan Ding Junhui murskasi Aditya Mehtan 5-0 numeroin. Ding Junhui on ollut erinomaisessa pelivireessä, mutta tässä turnauksessa suosikeilla on ollut vaikeaa. Ronnie O’Sullivan, Judd Trump sekä monet muut huippupelaajat ovat ehtineet jo tippumaan turnauksesta ulos.

Lähtökohtaisesti kukaan ei tässä tarkoita, että Ding Junhui ei olisi selkeä ennakkosuosikki, mutta Matthew Stevens omaa kaikki mahdollisuudet Ding Junhuin haastamiseen. Matthew Stevens pelasi siihen tahtiin John Higginsiä vastaan, että odotusarvo Matthew Stevensiä kohtaan on tänään korkealla. Vaikka John Higgins ei ollut omalla tasollaan, mitään ei voida ottaa pois walesilaiselta. Tasoituksella Matthew Stevens menee tästä kohteesta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas