Sunderland - Manchester United 5.10.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/05/2013
Jaa tämä...

Manchester United vierailee sarjajumbon kotiareenalla.

Sunderland – Manchester United, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 6,00 | 4,20 | 1,62 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, illan päättävässä ottelussa yhteen iskevät Sunderland sekä eurokiireiden keskellä oleva Manchester United. Heti alkuun voidaan todeta, että niin Sunderlandin kausi kuin Manchester Unitedinkin kausi on tähän mennessä sujunut hyvin haastavasti. Sunderland on ehtinyt jo vaihtamaan valmentajaakin, mutta kuudesta ottelusta Sunderland ei ole silti pystynyt nappaamaan voittoakaan. Kaiken kaikkiaan Sunderlandin tilanne on erittäin surullinen, sillä neljä tehtyä maalia ja neljätoista päästettyä maalia kertovat aika hyvin siitä, että missä Sunderland menee tällä hetkellä.

Manchester United on onnistunut kuudesta ensimmäisestä ottelustaan voittamaan vain kaksi, mutta on kuitenkin annettava Manchester Unitedin uudelle valmennukselle aikaa. Se on aivan selvää, että tulosta ei voi tulla viime kauden tapaan tai aikaisempien kausien tapaan heti näin uuden kauden alussa. Manchester United on materiaaliltaan edelleen Valioliigan parhaimmistoa, vaikka tosissaan Punaiset ovat kärsineet aivan liikaa turhia pistemenetyksiä. Alkukauden paras peliesitys oikeastaan syntyi Bayern Leverkusenia vastaan Mestarien liigan avauskierroksella joitain viikkoja sitten.

Manchester United on ollut Sunderlandille käsittämättömän vaikea vastustaja, sillä Sunderlandin edellisestä voitosta on monia vuosia aikaa. Sunderlandin puolustus ei toimi tällä hetkellä lainkaan, joten on hyvinkin mahdollista, että voittoa ei kotijoukkueelle tule tälläkään kerralla. Napataan Manchester United mukaan vetokupongille. Sunderlandin kaudesta on tätä menoa tulossa äärimmäisen hankala.

Veikkaussivut | Tuomas