IL: Suomalaisen NHL-konkarin ura todennäköisesti ohi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 07/10/2015
Jaa tämä...

Sitkeä loukkaantuminen

Iltalehti uutisoi tänään, että suomalaispuolustaja Sami Salon jääkiekkoura on todennäköisesti ohi. Asiaa on pyöritelty jo pitkään, sillä kiekkoilija kärsii pahasta rannevammasta. Nyt myös Salon agentti on myöntänyt, että pelaaminen on erittäin epätodennäköistä.

– Näillä näkymin on hyvin epätodennäköistä, että Sami pystyy enää pelaamaan ja jatkamaan. Rannevamma on sen verran vaikea, Markus Lehto totesi Iltalehdelle.

Salolta jäi koko viime kausi väliin kaudella 2013-2014 tulleen loukkaantumisen vuoksi. Konkarille olisi löytynyt vielä viime kaudellakin ottajia NHL:stä.

– Satavarmasti olisi pelannut NHL:ssä ja vielä hyvällä sopimuksella. Ja olisi ollut vielä siirtotakarajan kynnykselläkin kysyntää vaikka kuinka paljon, Lehto sanoi haastattelussa.

Kausi 2013-2014 on siis jäämässä 40-vuotiaan puolustajan viimeiseksi sesongiksi. Salo pelasi kauden Tampa Bay Lightningin riveissä ja saalisti 73 ottelussa tehot 4+13=17. Varma pakki on tunnettu varsinkin kovasta lämäristään, joka tuotti monesti tulosta viivalla.

Salo päätti maajoukkueuransa Sotshin olympialaisiin, jossa mies pelasi kuusi ottelua ja onnistui keräämään myös yhden syöttöpisteen.

Unibetin sivuilla pääset jo nyt lyömään vetoa ensi kauden Stanley Cup-voittajasta!

Lue myös:
Lehterän tutkapari kieltäytyi huimasta KHL-tarjouksesta!

veikkaushuone