Suomalaiset NHL-kierroksen tähtinä - Katso maalit! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Viime yön NHL-kierros oli varsin suomalaisväritteinen.

Viime yön jäljiltä NHL-tilastoihin kirjattiin useita suomalaisia nimiä. Pisteitä sateli vähän jokaiseen laariin ja maalivahdit pitivät joukkueitaan pystyssä. Harvoin sattuu näin vahvaa iltaa samalla kertaa useammalle suomalaiselle NHL-tähdelle.

Aleksander Barkovin ja Sean Bergenheimin Florida Panthers haki pisteet Torontosta lukemin 1-3. Barkov kirjautti ottelussa tehot 0+2 ja Bergenheim 1+1. Barkov valittiin ottelun ykköstähdeksi ja Bergenheim kakkostähdeksi. Erittäin vahvaa duunia kummaltakin herralta!

Katso Sean Bergenheimin maali tästä:

Jos oli Floridan herrat iskussa Torontossa, niin samaa voi sanoa Tampa Bay Lightningin Valtteri Filppulasta. Filppula ja kumppanit vierailivat viime yönä New York Islandersin luona ja kotiin viemisinä irtosi voitto voittomaalikilpailun jälkeen. Valtteri Filppula iski Tampan molemmat maalit varsinaisella peliajalla ja osui vielä voittomaalikilpailussakin.

Katso Filppulan maalit tästä:

Suomalaisten huippuvire ei jäänyt edelle mainittuihin herroihin. Huimassa vireessä liitävä Anaheim Ducks kävi hakemassa täydet pisteet Detroitista ja kaikki seuran suomalaiset pääsivät pisteille. Saku Koivu 1+1, Sami Vatanen 1+1 ja Teemu Selänne 0+1. Detroit kaatui lopulta lukemin 2-5.

Katso Vatasen ja Koivun maalit tästä:

 

Tämän kaiken lisäksi Mikko Koivu ja Kimmo Timonen saalistivat kaksi syöttöpistettä per mies. Philadelphia kaatoi Washingtonin ja Minnesota Vancouverin.

Myös suomalaisveskarit olivat liekeissä viime yönä. Antti Niemi, Antti Raanta ja Tuukka Rask torjuivat kaikki voitot joukkueilleen. Rask piti lisäksi nollapelin 21 torjunnalla.