Michael Keräsen NHL-visiitti vain yhden ottelun mittainen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Pelit jäivät lyhyeen

NHL-seura Minnesota Wild tiedotti, että joukkue on lähettänyt suomalaishyökkääjä Michael Keräsen takaisin AHL:ään. 25-vuotias pelimies pelasi NHL-debyyttinsä tiistaina, mutta nyt pelit jatkuvat jälleen Iowa Wildin paidassa.

Keränen pelasi NHL-debyyttinsä Pittsburgh Penguinsiä vastaan, kun Wild kärsi 4-3-vierastappion. Suomalainen pelasi ottelussa reilut kuusi minuuttia, ja miehen tehotilasto näytti lukemaa -1.

Taitava hyökkääjä on ollut tällä kaudella AHL:ssä mainiossa iskussa, sillä Keränen on nakuttanut 13 ottelussa tehot 4+4=8. Viime kaudella mies pelasi Iowa Wild-paidassa 70 ottelua tehoin 10+27=37.

Keränen pelasi Ilves-paidassa loistavan sesongin kaudella 2013-14, joten hyökkääjä sai sorvattua sopimuksen NHL:ään. Tuolla kaudella Ilves-paidassa syntyi 52 ottelussa tehot 17+35=52. NHL-debyytti on nyt takana eikä komennus AHL:ään merkitse vielä maailmanloppua. Mikäli meno jatkuu AHL:ssä hyvänä, on todennäköistä, että pelimies saa uuden NHL-mahdollisuuden ennemmin tai myöhemmin. Taitavan hyökkääjän on vain vaikea saada tarvitsemaansa roolia NHL-kokoonpanossa, kun kilpailu pelipaikoista on äärimmäisen kovaa.

Lue myös:

All-Star-tapahtumaan lisää vauhtia ja panosta

NHL-blogi: Filppula ratkaisijana

Rekisteröidy - ei kierrätysvaatimuksia
50 EURON RISKITÖN VETO ENSITALLETTAJILLE!
Pelaa