VIDEO: Valtteri Filppula loisti idän konferenssifinaalien avauksessa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Jääkiekkoliiga NHL:n konferenssifinaalit alkoivat Suomen aikaa varhain lauantaiaamuna. Suomalaishyökkääjä Valtteri Filppulan edustama, viime kauden finalisti, Tampa Bay Lightning aloitti itäisen konferenssin finaalisarjan 3-1-vierasvoitolla Pittsburgh Penguinsista.

Ottelun ykköstähti ja paras pelaaja ei suinkaan ollut Pittsburghin Sidney Crosby tai Jevgeni Malkin. Sen sijaan illanhahmo oli Veikkaussivujen toimesta jo viime kesänä näkymättömäksi sankariksi tituleerattu Valtteri Filppula. Vilppula nousi parrasvaloihin syöttämällä kaksi maalia Lightningille toisessa erässä. Ensin Ondrej Palat jatkoi Filppulan laukoman paluukiekon ohi Penguins-vahti Matt Murrayn. Erän lopulla Filppula riisti siniviivalla kiekon, ja väkevävireinen Jonathan Drouin iski vastahyökkäyksen päätteeksi Palatin syötöstä pelin jo 3-0:aan.

Filppula vol 1.

Filppula vol 2.

Tampa Bayn hienon voiton vastineeksi joukkue sai myös ikävää Jobin postia. Joukkueen ykkösmaalivahti Ben Bishop nimittäin loukkasi oikean jalkansa vain 13 minuutin pelin jälkeen. Jalka ei uutislähteiden mukaan ole murtunut, mutta sairasloman pituudesta ei ole vielä tietoa. Yön ottelussa Bishopia paikkasi kunniakkaasti venäläisvahti Andrei Vasilevski, joka venyi 25 torjunnallaan uransa toiseen pudotuspelivoittoon. Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat toisensa maanantaina.

Lue myös:

Hallitsevan Suomen mestarin kokoonpano alkaa muotoutua
VIDEO: Brock Nelson vahvistaa USA:n MM-joukkuetta

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa