Suomalaisjoukkue naisten Mestarien liigaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Suomalaisjoukkue on edennyt naisten Mestarien liigaan.

Jalkapallon Naisten liigassa pelaava PK-35 on edennyt Mestarien liigan lohkovaiheseen. Vantaalaisjoukkue voitti kaikki ottelunsa karsintalohkossa, jota seura emännöi. Kahden ensimmäisen murskavoiton jälkeen Myyrmäessä pelatussa ratkaisevassa ottelussa kaatui ukrainalainen Kharkiv maalein 2-1.

Hanne Ojanperä vei PK-35:sen johtoon Sanna Saarisen esityöstä. Tuolloin ensimmäistä puoliaikaa oltiin pelattu puoelet. Kotijoukkueen toinen maali oli syntyä aivan jakson lopussa, mutta Sanni Franssin yritys päätyi ukrainalaismaalivahdin parhaimpiin kavereihin, tolppiin.

PK-35:n lähtökohdat toiselle puoliajalle olivat vahvat, sillä kotijoukkueelle olisi riittänyt paremman maalieron turvin kamppailusta myös tasapeli. Vantaalaisjoukkueen menoa se ei kuitenkaan haitannut, vaan ryhmä oli päättänyt lopettaa karsintaurakkansa voitolla. Saarinen onnistui lisäämään vantaalaisten johdon kahden maalin mittaiseksi, mutta ukrainalaisten Taisiia Nesterenko kavensi vapaapotkusta. Tätä enempää maaleja ei nähty, joten vantaalaiset pääsivät juhlimaan paikkaa Mestarien liigassa.

Vaikka PK-35 kulki karsintaturnauksessa voitosta voittoon, viimeinen vastustaja Kharkiv antoi täysin erilaisen vastuksen kuin kaksi ensimmäistä vastustajaa. Ukrainalaisjoukkueen riveissä pelaa muun muuassa Ukrainan maajoukkueesta useampikin pelaaja.

Vantaalaiset neljännen kerran Mestarien liigaan

Viime vuosina Naisten liigaa hallinnut vantaalaisjoukkue pääsi nyt neljättä kertaa mukaan Mestarien liigaan. Turnauksessa ei pelata lainkaan lohkovaihetta, vaan joukkueet aloittavat kaksiosaiset pudotuspelit syksyllä. Seuroja Mestarien liigan kelpuutetaan yhteensä 32 kappaletta.

Historia ei ole PK-35:sen puolella, joskin menneitä asioita on turhaa muistella liikaa. Viime vuosina kyyti on ollut vain kylmää, sillä vastassa on ollut huomattavasti vahvempia joukkueita. Vantaalaisjoukkue on pudonnut muun muuassa Rayo Vallecanoa, Birminghamia ja Lyonia vastaan. Ranskalaisseura on voittanut Mestarien liigan useampaan kertaan.

Englannin Valioliigassa pelataan sunnuntain kunniaksi kaksi ottelua. Illan jälkimmäisessä kamppailussa kohtaavat Manchester City sekä Chelsea. Suurimpien mestarisuosikkien väliseen otteluun erinomaisen vihjeen löydät tästä.

Veikkausliigassa pelataan myös sunnuntaina kaksi ottelua. Veikkaussivut tarjoaa vihjeen kamppailuun FC Lahden ja VPS:n välillä. Lue vihje tästä.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana eri jalkapalloliigojen tapahtumissa.

Lue myös:
VIDEO: Robin van Persien myynti oli liikaa tälle juniorille!
Tässä ovat maailman kovatuloisimmat jalkapalloilijat – listalla yksi suuri yllätysnimi!

unibet