VIDEO: Suomalaiskaksikko juhlii AHL-mestaruutta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: VIDEO
  • 06/12/2016
Jaa tämä...

Suomalaiset jääkiekkoilijat Joonas Korpisalo ja Markus Hännikäinen pääsivät juhlimaan viime yönä AHL:n mestauutta. Suomalaispelaajien edustama Lake Erie Monsters vei Calder Cupin, kun joukkue voitti finaalisarjassa Hershey Bearsin suoraan voitoin 4-0. Calder Cup mestaruus oli Lake Erien seurahistorian ensimmäinen.

Hännikäisen ja Korpisalon edustama Lake Erie oli pudotuspeleissä omaa luokkaansa, sillä joukkue voitti playoffseissa 15 ottelua ja hävisi vain kaksi. Lake Erien joukkue on Columbus Blue Jacketsin farmiseura, jonka suomalais-GM Jarmo Kekäläinen myhäilee tällä hetkellä varmasti tyytyväisenä maamiestensä otteiden puolesta.

NHL:n puolellakin tällä kaudella vakuuttanut Korpisalo joutui tyytymänään ratkaisevassa finaaliottelussa luukkuvahdin rooliin, kun Monsterien maalinsuulla vakuuttanut Anton Forsberg oli torjuntavastuussa. Kaiken kaikkiaan Koprisalo sai AHL:n pudotuspeleissä vastuuta kuudessa ottelussa.

Hännikäinen ei merkkauttanut itselleen pisteitä kauden viimeisessä, jatkoajalla 1 – 0 päättyneessä, ottelussa mutta kaiken kaikkiaan JYP:stä maailmalla ponnistanut nuori mies painoi pudotuspelien aikana tehosaldon 3+7=10 / +12.

NHL:n Stanley Cup mestaruus on katkolla seuraavan kerran San Josen ja Pittsburghin välillä seuraavan kerran ensi yönä. Pytystä taistelevat muun muassa suomalaiset Joonas Donskoi ja Olli Määttä.

Lue myös:

VIDEO: VASTAKKAINASETTELUA FUTIKSEN JA LÄTKÄN VÄLILLÄ EM-KISOJEN ALLA

VIDEO: NICKLAS BÄCKSTRÖM JA JUHAMATTI AALTONEN HIFK-PAITAAN

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa