Suomalaislupaus rustaili tulokassopimuksen Avalancheen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Sopimus kouraan

Suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen on kirjoittanut kolmen vuoden tulokassopimuksen NHL-seura Colorado Avalanchen kanssa. Colorado varasi suomalaisen kesän varaustilaisuudessa ensimmäisellä kierroksella.

Avalanchella on käyttöä Rantasen ominaisuuksille.

– Mikko on monipuolinen hyökkääjä, joka tuo meille taitoa ja kokoa, seuran toimitusjohtaja Joe Sakic totesi tiedotteessa.

Hyökkääjä itse oli myös luonnollisesti tyytyväinen uuteen sopimukseensa. Rantanen avasi fiiliksiään Iltalehden haastattelussa.

– Hyvä fiilis ja tämä on ensimmäinen askel kohti NHL:ää. Nyt pitää treenata kovaa, että on sitten valmis fyysisesti NHL:n harjoitusleirillä. Totta kai hyvältä tuntuu, mutta työ jatkuu, Rantanen sanoi Iltalehdelle.

Rantasen otteista saatiin vielä viime kaudella nauttia Liiga-jäillä, kun mies viiletti TPS:n paidassa. Hyökkääjä pelasi yhteensä 56 ottelua ja iski niissä tehot 9+19=28. TPS:n liigajoukkueen kausi päättyi runkosarjaan, joten Rantanen siirtyi vahvistamaan seuran A-junioreita pudotuspeleissä. Hyökkääjä iski 7 ottelussa peräti 14 tehopistettä ja johdatti joukkueensa Suomen mestaruuteen.

Unibet tarjoaa jo nyt voittajakertoimet NHL:ään, mikäli itselläsi on oma mestarisuosikki!

Lue myös: NHL-lupaus tälläsi kiekon maaliverkon läpi!

betway