Suomalaislupaus syynä konkarisentterin lähtöön - "He antavat hänelle mahdollisuuden"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Michal Handzus saa etsiä itselleen uuden joukkueen osittain Teuvo Teräväisen takia.

Maanantai-iltana saimme kuulla, ettei Chicago Blackhawks olisi uusimassa Michal Handzusin sopimusta. Täten konkarisentteristä tulisi vapaa agentti ja hän pystyisi solmimaan uuden sopimuksen minkä tahansa NHL-seuran kanssa.

Handzus ehti yön aikana myös kertoa omat mietteensä nykyisestä sopimuskuviosta.

– Totta puhuakseni en ole yllättynyt. Vähän surullinen, mutten yllättynyt. En pelannut tarpeeksi hyvin tänä vuonna, että olisin ansainnut paikkaa ensi kaudeksi, se on asian ydin, Handzus kommentoi Chicago Tribunelle.

Slovakkihyökkääjä kertoi samalla, ettei ole puhunut asiasta lainkaan Blackhawks-GM Stan Bowmanin kanssa. Handzus kuitenkin myönsi tietävänsä, mistä syystä sopimusta ei uusittu. Tämä syy kantaa nimeä Teuvo Teräväinen.

– Heille on tulossa nuori jätkä Teuvo, ja tietysti he antavat hänelle mahdollisuuden. Heillä on paljon loistavia pelaajia, jotka voivat pelata sentterinä. Heillä on paljon joustavuutta, Handzus puheli.

[ NordicBetin kertoimet Belgia-Algeria -otteluun: 1.34 | 5.20 | 9.85. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

Teräväinen ehti pelata päättyneellä NHL-kaudella yhteensä kolme runkosarjaottelua, mutta pistetiliä nuorukainen ei vielä saanut avattua. Suomalaislupaus saanee kuitenkin ensi kaudella loistavan tilaisuuden taitojensa näyttämiseen.

Blackhawksilla on päällä myös muuta sopimushärdelliä, sillä sekä Patrick Kanen että Jonathan Toewsin sopimuksia on enää yksi vuosi jäljellä. Heidän kiinnittäminen pitkillä sopimuksilla onkin organisaation ykkösprioriteetti ensi kauden aikana.

Aiemmin myös kerroimme, että suomalaisveskari Antti Raanta näyttäisi jäävän ilman jatkosopimusta Blackhawksissa.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut