Suomalaispuolustaja hyppää pelaavaan kokoonpanoon ensiyönä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Konsta
  • 10/10/2017
Jaa tämä...

21- vuotias Suomalaispuolustaja Julius Honka joutui erikoiseen tilanteeseen, kun Dallas Stars jätti nuorukaisen NHL-ryhmään, mutta hän ei ole pelannut minuuttiakaan ensimmäisissä otteluissa.

Nyt Jyväskyläläinen astuu kuitenkin kehiin.

Puolustajaa ei haluttu lähettää myöskään AHL:ään hyvien näyttöjen ansiosta. Hänet jätettiin oppimaan asioita ja olemaan varuilla jos tarve tulee. Nyt kanadalaisen luottopuolustajan Dan Hamhuisin loukkaantuminen antaa Hongalle sauman todistaa ansaitsevansa paikkansa rosterissa.

– Honka harjoitteli Starsin toisessa ylivoimaketjussa aamujäillä, joten näyttää että hän pelaa tänään kommentoi Starsin verkkosivuille kirjoittava Mark Stepneski.

Aamujäiden päättymisen jälkeen joukkueen päävalmentaja Ken Hitchcock varmisti että Honka hyppää jäälle – Dallas Starsin twitter kertoo

Viime kaudella Honka pääsi testaamaan NHL vauhtia muutaman ottelun ajan. Hän oli todella pirteä juuri loukkaantuneen Dan Hamhuisin pakkiparina. Honka merkkasi näistä otteluista tehot 1+4. AHL:ssä pisteitä kertyi 8+33.

Dallasin kokoonpanossa on suomalaisia Hongan lisäksi toinenkin puolustaja Esa Lindell sekä maalivahti Kari Lehtonen. Maalin suulla aloittaa kuitenkin twitterin mukaan ykkösvahti Ben Bishop.

Dallas Starsin ja Detroit Red Wingsin välinen ottelu alkaa keskiviikko yönä Suomen aikaa 03:30.