Video: Suomalaistrion NHL-kausi päättyi käsittämättömällä tavalla - "En ole koskaan nähnyt sellaista" | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Minnesota Wildin kausi päättyi tylysti Chicago Blackhawksin todelliseen onnenkantamoiseen kuudennen osaottelun jatkoajalla.

Minnesota Wild oli Chicago Blackhawksia vastaan pelattavan pudotuspelisarjan kuudennessa osaottelussa pakkovoiton edessä, sillä sarja oli katkolla chicagolaisjoukkueelle. Wildin kotijäällä tahkotusta ottelusta muodostuikin lopulta huima jännitysnäytelmä, joka ratkesi Wildin kannalta tylyimmällä mahdollisella tavalla.

Hawks-pakki Brent Seabrook tälläsi jatkoajalla kiekon Wild-päätyyn. Ränniin ladattu kiekko päätti kuitenkin ottaa kulmasta ihmeellisen pompun suoraan maalin edustalle.

Wildin puolustus pystyi pelaamaan ensimmäisenä kiekkoon ehtineet Blackhawks-hyökkääjän tilanteesta ulos, mutta tämän jälkeen paikalle saapunut Patrick Kane jäi yksin nokikkain Wild-vahti Ilya Bryzgalovin kanssa. Blackhawksin supertähti veivasi keikon lopulta rystyltä aivan Wild-maalin ylähyllylle ja peli oli ohi.

Wildin suomalaiskapteeni Mikko Koivu oli täysin tyrmistynyt ottelusarjan ratkaisseesta tapahtumasarjasta.

– He saivat bonuksen ja laittoivat kiekon maaliin. En ole koskaan nähnyt sellaista, Koivu kommentoi Wildin verkkosivuilla.

– On aika tyhjä olo, kun tällaista tapahtuu. Sille tilanteelle emme voineet mitään, mutta oli meillä omat mahdollisuutemme.

Myöskään loistavat loppukauden pelannut Erik Haula ei voinut uskoa tapahtumaa todeksi.

– Nyt tuntuu vain tyhjältä. Olen aika varma, että se maali on takaraivossani pitkään. Tuo oli kamala tapa lopettaa tämä, Haula kertoi Minnesota Star Tribunelle.

– Kuulin kun se osui (pleksin) tukipylvääseen. Seuraavaksi näin vain että, se on Kanen lavassa ja hän laukoo rystyltä, aivan yläriman alle. Tiesin heti että se on sisällä. En voi uskoa tätä, en voi uskoa että se loppui näin.

Katso ihmeellinen ratkaisumaali tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut