Joonas Korpisalo huikeassa iskussa - "pelaa kuin veteraani"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 02/11/2016
Jaa tämä...

Blue Jackets -veskari yllättänyt kaikki

Joonas Korpisalo on ottanut NHL:ssä huikean ison roolin heti tulokaskaudellaan. Columbuksen kausi ei ole ollut ruusuilla tanssimista, mutta 21-vuotias suomalaisveskari on antanut pelaamissaan otteluissa joukkueelleen avaimet voittoon.

Korpisalo on päässyt torjumaan tällä kaudella 15 ottelussa, ja veskari on käyttänyt tilaisuutensa upeasti hyödykseen. Suomalaisen torjuntaprosentti on erittäin kova 92,3. Blue Jackets kärsi viime ottelussaan 3-2-tappion New York Islandersille, mutta Korpisalo torjui tuossakin ottelussa 44 kertaa.

Suomalaista hehkutetaan Columbus-leirissä täysin ansaitusti.

– Hän on ollut todella loistava. Tuntuu että hän ehtii joka paikkaan ja näkee kaiken. Irtokiekkoja ei tule juuri ollenkaan. Korpisalo pelaa kuin veteraani, on ollut upeaa katsella hänen torjuntojaan, hehkutti hyökkääjä Brandon Dubinsky.

– Hän on tehnyt erinomaisia torjuntoja. On oltava hyvä maalivahti, mikäli NHL:ssä haluaa voittoja. Korpisalo on ollut yksi suuri syy siihen, että olemme pystyneet voittamaan, kehui puolestaan valmentaja John Tortorella.

Columbus kohtaa ensi yönä Suomen aikaa kotijäällään Anaheim Ducksin. Kotijoukkue tarvitsee jälleen huipputorjuntoja, mikäli se haluaa ryöstää pisteitä Ducksilta, joka on viimein löytänyt hyvän vireen.

 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa