Kari Lehtosen on nostettava tasoaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 08/07/2015
Jaa tämä...

Mielenkiintoinen tilanne

Kiekkoraamatuksi tituleerattu The Hockey News on julkaissut listan NHL-pelaajista, joiden on pystyttävä nostamaan tekemisensä tasoa tulevalla kaudella. Listalle on mahtunut myös Dallas Starsin suomalaisveskari Kari Lehtonen.

Starsin viime kausi päättyi pettymykseen, kun joukkue jäi pudotuspelien ulkopuolelle. Dallasilla oli ongelmia varsinkin omassa päässä, joten syyttävä sormi osoitti kauden jälkeen myös vahvasti suomalaiseen maalivahtiin.

– Lehtosen otteet olivat yksi isoimmista heikkouksista Starsin pelissä viime kaudella. Dallasin joukkuepuolustuksessa oli ongelmia, mutta maalivahtityöskentely vaikeutti tilannetta, The Hockey Newsin Jared Clinton kirjoittaa.

Lehtonen pelasi viime kaudella yhteensä 65 ottelua torjuntaprosentilla 90,3. Ensi kaudella Dallasissa on suomalaisittain erittäin mielenkiintoinen maalivahtitilanne, sillä joukkue hankki Antti Niemen Lehtosen rinnalle.

– Paras tapa, jolla Lehtonen voi osoittaa taitonsa, on jättää Niemi varavahdiksi. Lehtosen on osoitettava seurajohdolle, että Niemen hankkiminen oli turhaa, Clinton toteaa.

Saamme todistaa ensi kaudella erittäin mielenkiintoista taistelua siitä, kumpi suomalaisista nappaa ykköstorjujan viitan harteilleen Dallasissa.

Nordicbet tarjoaa jo nyt voittajakertoimet tulevalle NHL-kaudelle!

Lue myös:
Pohjois-Amerikassa ollaan innoissaan NHL:n sääntömuutoksesta!
KooKoolle vahvistus puolustukseen!

nordicbet-valioliiga-790