Lukas Hradeckyn ura jatkuu Bundesliigassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tanskalaislehti Ekstrabladet uutisoi tänään, että suomalaisveskari Lukas Hradecky siirtyy Bröndbyn riveistä Bundesliigaan. Huuhkaja-veskarin uusi joukkue on Eintracht Frankfurt.

Samaan aikaan myös saksalainen Bild-lehti kertoi, että Hradeckyn siirto on jo täysin varma. Uutisten mukaan siirron tarkemmat yksityiskohdat sovitaan kuitenkin vasta perjantaina.

Bröndby kohtaa tänä iltana Eurooppa liigan karsinnoissa kyproslaisen Omonian, ja Hradecky nähdään vielä ottelussa viimeistä kertaa tanskalaisten kokoonpanossa.

Joukkue ei ole suostunut kommentoimaan siirtoa medialla, vaikka sitä pidetäänkin jo varmana. Bröndby pyytää Eintracht Frankfurtilta kahden miljoonan euron siirtokorvausta Hradeckysta.

Mediassa liikkui jo viime viikolla tieto, että useampi seura on ollut suomalaismaalivahdin perässä. Jo silloin Eintracht Frankfurt oli spekulaatioiden vahvin nimi.

Hradecky on pelannut jo pitkään Tanskassa. Veskari on pelannut kaksi viime kautta Bröndy-paidassa, mutta sitä ennen suomalainen nähtiin tanskalaisen Esbjergin riveissä.

Unibet tarjoaa jo voittajakertoimet tulevalle Valioliiga-kaudelle! Enää ei tarvitse odottaa kauden alkua kauaa!

Lue myös:

Video: Meksikon päävalmentajalle potkut kahakan päätteeksi!
HJK – Liverpool peli pelataan puolityhjän katsomon edessä!

jvg nights