VIDEOT: Suomen AHL-hyökkääjät huikeassa iskussa! - Yllätysnimi latoo maaleja!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Suomalaiset ovat aloittaneet kautensa AHL-jäillä erittäin vauhdikkaasti.

Keskiviikkoinen AHL-kierros oli sinivalkoisesta näkövinkkelistä erittäin mukavaa katseltavaa, sillä monen monta suomalaishyökkääjää sai napsittua merkintöjä omille pistetileilleen.

Yksi näistä tehoilijoista oli jäätävällä vimmalla ensimmäisen Pohjois-Amerikan kautensa aloittanut Iiro Pakarinen. 23-vuotias voimahyökkääjä latasi viime kaudella Liigassa tasan 20 täysosumaa ja murtautui koko kansan sydämiin kevään MM-kisoissa pyyteettömällä työnteollaan. 

Vaikka Pakarisen viime kausi sujuikin mallikkaasti, ja vaikka pohjoisamerikkalaiset pikkukaukalot ovatkin kuin nakutettuja tälle työmyyrälle, osasi kukaan tuskin odottaa aivan tämänkaltaista starttia. Pakarinen on nimittäin ehtinyt pelata AHL:ssä vasta kuusi ottelua, mutta pistetilillä loistavat lukemat 5+3=8.

[ Veikkaussivujen vihjeosastolla tarjolla tärppejä sekä NBA– että NFL-kentille! Voit myös napata Veikkaushuoneelle peräti 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Kyseinen saldo oikeuttaa toiselle sijalle sekä AHL:n maalipörssissä että tulokkaiden pistepörssissä. Koko AHL:n pistepörssissä hän on taas 12. sijalla.

Keskiviikkona Pakarinen napautti tehot 1+2 ottelussa Texas Starsia vastaan. Pakarisen edustama Oklahoma City Barons joutui kuitenkin taipumaan ottelussa maalein 4-5.

Katso Pakarisen maali tästä!

Keskiviikkona pisteitä leipoivat myös Teemu Pulkkinen ja Teuvo Teräväinen, kun herrojen edustamat Grand Rapids Griffins sekä Rockford IceHogs kohtasivat toisensa. Ottelu päättyi Teräväisen edustaman Rockfordin 2-1-voittoon ja kyseinen suomalaiskaksikko oli alustamassa matsin jokaista täysosumaa. Teräväinen keräsi ottelussa siis tehot 0+2 ja Pulkkinen 0+1.

Teräväinen on pelannut tällä kaudella kahdeksan AHL-ottelua tehoin 1+4=5. Pulkkinen on pistänyt hivenen paremmaksi, sillä kuusi ottelua ovat tuoneet pistetilille merkinnät 4+2=6.

Tsekkaa Teräväisen ja Pulkkisen tarjoilua tästä!

Hullummin ei ole aloittanut myöskään Rochester Americansin väreissä taituroiva Joel Armia. 21-vuotias Ässä-kasvatti tempaisi viime yönä Hamilton Bulldogsia vastaan tehot 1+1 ja nosti kauden pistesaldonsa jo muotoon 3+4=7.

Armia on viritellyt venäläistaituri Mikhail Grigorenkon kanssa pystyyn melkoisen tutkaparin. Bulldogsia vastaan pelatussa ottelussa kaksikko tarjoilikin toistensa täysosumat.

Katso Armian viime yön pistetehtailua tästä!

Viime kevään MM-kisoissa pelannut Miikka Salomäki onnistui myös maalinteossa keskiviikon AHL-kiepillä, kun hyökkääjä upotti rebound-kiekon varmalla otteella verkon perukoille Iowa Wildia vastaan pelatussa kamppailussa.

[ Veikkaussivut tarjoilee ilmaisen vihjeen illan Liiga-matsiin HIFK-Pelicans! Voit myös napata Veikkaushuoneelle peräti 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Kyseinen osuma oli Salomäelle kauden ensimmäinen. Hänen pistetililleen on merkattu maalin lisäksi myös kaksi syöttöpongoa.

Tsekkaa Salomäen viimeistely tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut