Suomalaisen tähtiveskarin ympärillä vellova huhumylly kiihtyy!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tämä suomalaisvahti joutunee vaihtamaan seuraa vielä tämän kesän aikana.

Antti Niemen päivät näyttävät olevan luetut San Jose Sharksin organisaatiossa. Suomalaisveskari on pyörinyt siirtohuhuissa jo siitä lähtien, kun hailauma putosi pudotuspelien avauskierroksella mestarijoukkue Los Angeles Kingsille voitoin 3-4.

Sharks johti sarjaa jo voitoin 3-0, muttei onnistunut nappaamaan neljättä ja ratkaisevaa voittoa. Samalla Niemen haparoinnit maalinsa suulla johtivat penkityskäskyyn, ja jenkkiveskari Alex Stallock nousi lopulta suomalaisen ohi maalivahtien nokkimisjärjestyksessä.

Nyt olisi tarjolla ilmaista pelirahaa! Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa tarjouksena 10€ pelirahaa tästä linkistä! Jopa ilman talletusta! ]

Nyt näyttääkin siltä, että Sharks haluaa lähteä tulevaan kauteen Stallock ykkösveskarinaan. Organisaatio on myös väläytellyt ajatusta kokoonpanonsa uudelleenrakentamisesta ja tämä tarkoittaisi varmasti myös Niemestä luopumista.

Fox Sports Midwestin kiekkotoimittajan Andy Strickland kertoikin, että huhut Niemen ympärillä ovat kiihtymässä päivä päivältä. Niemen nykyistä sopimusta on jäljellä ainoastaan yksi vuosi. Mies tienaa seuraavasta kaudesta yhteensä neljä miljoonaa dollaria.

/

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut