Suomen voittokulku jatkuu

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/07/2012
Jaa tämä...

Suomi jatkoi nihkeitä esityksiään kukistamalla Slovakian 1-0.

 

Jääkiekon MM-kisat ovat lähteneet hyvin käyntiin lippukohusta ja yleisömääristä huolimatta. Suomi jatkoi eilen voittojen tiellä ja näin Leijonat ovat Sveitsin kanssa A-lohkon piikkipaikalla kuudella pisteellä.

Suomen esitys oli eilen pelillisesti huonompi mitä V-Venäjää vastaan, ja tuloskin oli lopulta yhtä nihkeä, 1-0. Jussi Jokinen on ollut pimennossa ja innokkaimmat fanit ovatkin huutaneet ketjumuutoksia. Olisiko Jukka Jalosella pokkaa laittaa NHL-ammattilainen Jussi Jokinen sivuun ja nostaa EHT:lla Koivun vierellä loistaneen KalPan Tuomas Kiisikinen ykkösketjuun. Aika näyttää. Suomen joukkueesta leimaamatta ovat siis edellä mainittu Kiiskinen sekä JYPin Jani Tuppurainen.

Suomen ottelut jatkuvat seuraavaksi tiistaina Sveitsiä vastaan klo 20.15. Sveitsi on aloittanut kisat pirteästi, vaikka onkin vielä välttänyt suurmaat.

Tänään on vuorossa neljän ottelun päivä:

klo 16.15 Ranska – Kanada
klo 17.15 Tshekki – Norja
klo 20.15 USA – Slovakia
klo 21.15 Tanska – Ruotsi

Mielenkiintoista on nähdä kuinka Kanadan luistin tänään kulkee, sillä pelaajia on näyttänyt tähän asti kiinnostavan enemmän Helsingin yöelämä kuin se mitä kaukalossa tapahtuu. Puolivaloilla kaatui Slovakia (3-2) ja Yhdysvalloille tuli tappio, vasta jatkoajalla (4-5). Pelitapahtumiin nähden Kanada ei olisi ansainnut ottelusta pistettäkään. Kanadalla ovat jääneet kisoista pois puolustaja P.K. Subban, sekä kesken kisojen loukkaantumisten takia hyökkääjä Alex Burrows ja viimeisimpänä puolustaja Marc-Edouard Vlasic. Myös puolustaja Marc Methot on kärsinyt loukkaantumisista eikä mies pelannut paljoa jenkkejä vastaan.

EiIisen tulokset:

Ranska – Kazakstan 6-3 (3-1, 1-1, 2-1)
Tanska – Italia 3-4ja. (0-2, 3-1, 0-0, 0-1)
Suomi – Slovakia 1-0 (1-0, 0-0, 0-0)
Venäjä – Norja 4-2 (0-0, 3-2, 1-0)
Sveitsi – Valko-Venäjä 3-2 (2-1, 0-1, 1-0)
Saksa – Latvia 2-3 (0-1, 2-1, 0-1)

Otteluohjelma ja sarjataulukot

Riskitön 50 € veto NordicBetille

> Lue lisää

Saat nyt NordicBetille VAIN Veikkaussivujen kautta 50 euron riskittömän vedon! Voit siis veikata esim. Suomen voittoa ja jos ensimmäinen vetosi menee väärin, NordicBet palauttaa rahasi. Näin hyviä tarjouksia ei usein tule!