VIDEO: Suomi romahti Fifa-rankingissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Sinivalkoisten suunta Fifan rankingissa jälleen alaspäin.

Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa julkaisi tänään uuden Fifa-rankingin, ja listaus ei näytä Suomen kannalta valoisalta, sillä Huuhkajat putosivat miesten listalla peräti 23 sijoitusta.

Elokuussa julkaistussa rankingissa Huuhkajat oli sijalla 61., mutta uusimman listauksen mukaan Huuhkajien sijoitus on vasta 84:s.

Edellisen rankinglistan julkistuksen jälkeen Suomi on pelannut kaksi maaottelua. Saksaa vastaan käyty harjoituskamppailu päättyi 0–2-tappioon ja MM-karsintojen avaus Kosovoa vastaan tasapeliin lukemin 1-1.

Argentiina jatkaa edelleen miesten Fifa-rankingin kärjessä. Toisena löytyy Belgia ja kolmantena on puolestaan Saksa. Muutamana muuna poimintana Ranska on kahdeksas, Englanti 12., ja Islanti sijalla 27.

Naisten tuorein rankinglista julkaistiin muutamia viikkoja sitten ja tuolla listalla Suomi löytyy sijalta Kärkipaikalla on Yhdysvallat.

Katso videolta Suomen viime ottelun parhaat palat:

 

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Juventus-tähti niittasi komean osuman Sassuolon verkkoon
VIDEO: West Ham tähti häikäisi Watfordia vastaan

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa