Suomi kohtaa Kazakstanin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Leijonilla vuorossa alkulohkon viimeinen ottelu lohkon jumboa vastaan.

 

Suomen joukkueen osalta alkulohko saataneen päätökseen tänään. Lohkon päätösottelussaan Suomi kohtaa vielä lohkon heittopussin, Kazakstanin. Hivenen ”repaleisella” kokoonpanolla Suomi on tänään liikkeellä, kun puolustaja Anssi Salmela sai eilisestä taklauksestaan kolmen ottelun pelikiellon, ja Kari Lehtonen on puolestaan loukkaantumisen vuoksi sivussa.

Jukka Jalosella on tänään mahdollisuudet viimeisiin kokeiluihin ennen tärkeää puolivälierää ja sen mies on myös tehnyt. Tuomas Kiiskinen ja Jani Tuppurainen hyppäävät askiin tänään, Mika Pyörälä on 13. hyökkääjä.

Suomen joukkueen kokoonpano tänään (pakkiparit kysymysmerkkejä):

1. Filppula – Koivu – Jokinen
Hietanen – Mäenpää
2. Granlund – Immonen – Pesonen
Väänänen – Järvinen
3. Kiiskinen – Kapanen – Komarov
Niskala – Jaakola
4. Tuppurainen – Kontiola – Pihlström
Kukkonen –
13. hyökkääjä Pyörälä
Vehanen
(Rämö)

Kari Lehtosen loukkaantumisen vakavuudesta ei vielä tarkempaa tietoa ole, mutta äkkiseltään voisi ennakoida että Petri Vehanen jatkaa tästä eteenpäin, kenties niin pitkään kuin Suomi on mukana. Toki Lehtosta ei USA-tappiosta voi syyttää, sen verran yksin mies eilen jäi. Toisaalta, eihän sitä tiedä jos Lehtonen vain huilaa tänään ja keskittynee jo tärkeään puolivälierään. Mene ja tiedä.

 

Tämän päivän ottelussa Kazakstanin pitäisi kaatua normaalisuorituksella. Tulevaan puolivälierään on varmasti helpompi valmistautua hyvä peli ja voitto alla. Leijonilla on myös varmasti näytettävää eilisestä ja asenteen luulisi olevan kunnossa. Suomi – Kazakstan klo 20.15.

Ottelut tänään:

klo 16.15 Valko-Venäjä – Ranska
klo 17.15 Latvia – Tanska*
klo 20.15 Kazakstan – Suomi
klo 21.15 Italia – Venäjä*

*Tukholman lohkossa eletään ratkaisun hetkiä, sillä Tanska on edelleen suureksi yllätykseksi putoamassa B-sarjaan. Italia onnistui yllättämään Tanskan jatkoajalla joten Tanska tarvitsee kipeästi pisteitä pysyäkseen MM-kisojen korkeimmalla sarjatasolla. Italia – Venäjä ottelussa suurin mielenkiinto kohdistunee kuinka monta pistettä tällä kertaa Jevgeni Malkin nakuttaa, mies on komeilla tehoilla pistepörssin piikkipaikalla.

 

Eilisen ottelut:

Suomi – USA 0-5 (0-1, 0-2, 0-2)
Venäjä – Tshekki 2-0 (1-0, 0-0, 1-0)
Sveitsi – Slovakia 0-1 (0-1, 0-0, 0-0)
Saksa – Norja 4-12 (0-3, 1-6, 3-3)

Riskitön 50 € veto NordicBetille

> Lue lisää

Saat nyt NordicBetille VAIN Veikkaussivujen kautta 50 euron riskittömän vedon! Voit siis veikata esim. Suomen voittoa ja jos ensimmäinen vetosi menee väärin, NordicBet palauttaa rahasi. Näin hyviä tarjouksia ei usein tule!