Suomi koki jälleen nuorten kisoissa suurta epäonnea!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Suomen tähtipelaaja on sivussa koko turnauksen. Aamulla Suomi iskee Tsekin kimppuun.

Jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailut ovat päässeet hyvään vauhtiin. Jokainen joukkue on esiintynyt jäällä ainakin kertaalleen ja perjantaina on Suomen vuoro pelata toinen ottelu turnauksessa. Suomi kohtaa aina erittäin yllätysvalmiin Tsekin. Ehdottomasti Suomen tulee onnistua Tsekkiä vastaan hyvin, sillä Tsekillä on kasassa erittäin fyysinen joukkue. Tsekki hävisi avausottelussaan Ruotsille 1-4 maalein, mutta missään tapauksessa se ei kerro koko totuutta. Tsekki pystyi haastamaan Ruotsin hyvin, mutta jäähyt pilasivat täydellisesti Tsekin ottelun.

Suomen yksi tärkeimmistä pelaajista, Miro Aaltonen loukkaantui heti ensimmäisessä ottelussa. Näin ollen Aaltosen urakka turnauksessa on ohi. Erittäin heikolta tilanne näyttää tässä vaiheessa muutenkin. Aaltonen onnistui Latviaa vastaan ensimmäisessä ottelussa hienosti, mutta jo toisena vuotena peräkkäin Suomi kokee erittäin kovia loukkaantumisten osalta jo turnauksen alussa.

Suomi ei voi missään tapauksessa lähteä puolivaloilla Tsekin kimppuun! Voisi jopa sanoa, että Tsekkiä ollaan ennen turnauksen alkua hieman aliarvioitu. Ruotsia vastaan yliagressiivisuus sekä jäähyt kostautuivat eikä Tsekkiä vastaan Suomen kannatakaan lähteä mukaan juuri siihen. Ottelussa on valtavat panokset ja on vaikeaa vielä sen suuremmin sanoa, että miten paljon se tulee ottelussa näkymään. Suomenhan on ehdottomasti lohko voitettava, sillä jos Suomi puolivälieriin joutuu, tiedossa on kohtaaminen Yhdysvaltoja, Kanadaa tai Venäjää vastaan. Helppoa? Kaikkea muuta.

Perjantain otteluohjelmassa ovat Suomen sekä Tsekin kohtaamisen lisäksi ottelut Kanadan sekä Slovakian välillä, Ruotsin sekä Sveitsin kohtaaminen ja myös Venäjän sekä Yhdysvaltojen välinen taistelu tärkeistä pisteistä. On varmasti jokaiselle selvää kuinka merkittävä ottelu käydään iltapäivällä juuri Venäjän sekä Yhdysvaltojen välillä. Kyseinen ottelu pelataan viimeisenä ja se alkaa Suomen aikaa kello 16.00

Veikkaussivut | Tuomas