karjalaturnaus suomi ruotsi

Lauantaina 11.11.2017 Karjalaturnauksessa kohtaavat Suomi ja Ruotsi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 11/11/2017
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Leijonat nappasi torstaina äärettömän tärkeän voiton Venäjästä. Tärkeä se oli ennen kaikkea henkisellä puolella, tästä on hyvä jatkaa. Olympia-Karjalaksi nimetty turnaus tuo Helsinkiin kokoonpanoja joita ei välttämättä ole nähty vuosiin. Mitä mahtaa tapahtua Ruotsia vastaan lauantaina?

Ruotsilla on silläkin menossa olympiapaikka-karsinnat ja se näkyy rosterissa. Kovaa seppää on roudattu turnaukseen ja Tsekkiä vastaan Ruotsi melkein leikitteli 5-3 voiton. Ruotsi on ennen perjantain Kanada-matsia voittanut kahdeksan peliä putkeen, joten Suomella on joka tapauksessa paha paikka kellistää kolme kruunua, kävi perjantain taistossa Kanadaa vastaan miten tahansa.

Illalla tulossa täysi tupa…

Molemmilla joukkueilla on turnauksessa ”ylimääräisiä” pelaajia, joten rosterit ja kentälliset elävät melkoisesti tässä turnauksessa. Jos jokaiselle pelaajalle halutaan ainakin kaksi matsia, tässä pelissä Leijonat kokee melkoisen muutoksen.

Edelliset kokoonpanot pohjilla

Suomi lähti Venäjää vastaan tällä kokoonpanolla ja etenkin nuoret pelaajat, Eeli Tolvanen ja Miro Heiskanen pistivät pelissä silmään. Heiskanen onnistui heti ensimmäisessä pelissä tekemään ensimmäisen maaottelumaalinsa, pisteet siitä Mirolle. Venäjä oli lukenut Suomen ylivoimavaltti Tolvasen varsin hyvin ja Eelille ei paljon paikkoja suotu.

 

Tolvanen – Kontiola – Peltola, Mikkola – Lepistö

Junttila – Kemppainen – Hartikainen, Heiskanen – Ohtamaa

Savinainen – Koskiranta – Erkinjuntti, Koivisto – Lajunen

Pihlström – Niemi – Anttila, Kukkonen

 

Heiskanen, Ohtamaa, Kemppainen olivat Suomen maalintekijät, olisikohan molemmat Ruotsia vastaan lepovuorossa? Vahvistettu kokoonpano saadaan vasta lauantaina. Ruotsi pelasi Tsekkiä vastaan tällä kokoonpanolla, todennäköisesti tästä kokoonpanosta löytyy enemmän pelaajia Suomea vastaan kun perjantain kokoonpanosta Kanadaa vastaan.

 

Lindström – Lindholm – Moller, Kronwall – Hersley

Omark – Ryno – Peterson, Gustafsson – Ahnelöv

Axelsson – Andersson – Cehlin, Fransson – Nygren

Everberg – Lander – Norman, Högström

 

Vedonlyönnissä vaaka kääntyy ikävästi Ruotsin puolelle, pitänee heittää tähän se legendaarinen veto Ruotsin puolesta ja toivoa että vedot menevät pieleen. Jos betsaat Suomelle ja Ruotsi voittaa, voi lauantain tappio olla vaan yksinkertaisesti liikaa?

Kuusi vuotta sitten mentiin näin, muistatteko?

Aikaisemmat otteluennakot

Minnesota Wild – Winnipeg Jets 18.4.2018 - Game 4. Tasoittaako ...

Wild nappasi komean voiton edellisessä pelissä, jatkuuko sama vire? Laita betseja suomalaispelaajien pisteille!

Newcastle - Arsenal 15.4.2018, kotijoukkue paremmassa kunnossa

Arsenal keskittyy Eurooppa-liigan voittamiseen, se on joukkueen paras mahdollisuus ensi kauden Mestareiden liigaan. Newcastle on ollut hyvä kotikentällä.

F1 Kiinan GP 15.4.2018, Vettel vei paalun Kimiltä sadasosilla

Vettel on vienyt kauden kaksi ensimmäistä kisaa. Shanghain radallekin Ferrarin ykkösmies lähtee paalupaikalta, Kimi Räikkösen vierestä.

Southampton - Chelsea 14.4.2018, kumpikin joukkueista pahassa jam...

Southampton on putoamassa Championship -sarjaan, ja Chelsea on jäämässä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta. Managerit kesällä vaihtoon.

Liverpool - Bournemouth 14.4.2018, ovatko Poolin jalat maassa Cit...

Liverpool oli mainio Mestareiden liigan otteluissa Manchester Cityä vastaan. Sillä on joskus ollut tapana epäonnistua heikompiaan vastaan.

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.