Suomi - Ruotsi 22.12.2013 | Venäjän EHT-turnaus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/01/2018
Jaa tämä...

Suomi sekä Ruotsi päättävät Venäjän EHT-turnauksen.

Suomi – Ruotsi, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 1,85 Sportingbet
Suomi – Ruotsi, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 1,40 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,55 | 4,10 | 2,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Venäjän Euro Hockey Tour saadaan päätökseensä Suomen sekä Ruotsin iskiessä mielenkiintoisessa ottelussa yhteen. Vihjettä kirjoittaessa on vielä epäselvää, että kuinka monta pistettä Tsekki tulee saamaan omassa ottelussaan Venäjää vastaan. Näin ollen vielä ei ole tiedossa, että voiko Suomi tämän turnauksen voittaa. Joka tapauksessa tämän turnauksen ottelut ovat EHT-turnauksien tapaan ollut erittäin vähämaalisia ja myös tällä kerralla maalit tulevat olemaan vähissä. Niin Suomi kuin Ruotsi ovat pystyneet viimeistelemään yhteensä vain kolme maalia, joten voidaan sanoa, että molemmilla joukkueilla on maalinteon kanssa ollut vähintäänkin lieviä ongelmia.

Suomi voitti eilen Venäjän 2-3 maalein hurjalla taistelulla, mutta on samalla todettava, että ajoittain Suomen kaksinkamppailuhalukkuus oli täysin tiessään. Suomi pelasi useassa tilanteessa erittäin passiivisesti. Tähän asiaan Erkka Westerlund on varmasti kiinnittänyt huomiota ennen tämän ottelun käynnistymistä. Suomen voitto Venäjää vastaan oli kaiken kaikkiaan hurja osoitus siitä, että mihin hyvällä taistelulla voi päästä. Materiaaliltaan Suomi on pitkälti kokeilumiehistöllä liikenteessä, mutta esimerkiksi Olli Palola jätti itsestään erittäin hyvän kuvan. Hän itseasiassa viimeisteli Suomen ensimmäisen maalin. Suomella ei ole minkäänlaisia ongelmia maalivahtitilanteen suhteen, sillä Atte Engren sekä Mikko Koskinen ovat molemmat pelanneet erinomaisen turnauksen. Ei ole mitään merkitystä sillä, että pelaako Engren vai Koskinen tänään maalilla, sillä kiekot tulevat kiinni jäämään.

Ruotsilla on alla kaksi tappiota, joten Tre Kronor ei taistele tämän turnauksen mestaruudesta. Ruotsi hävisi torstaina Venäjälle 2-3 maalein sekä eilen puolestaan Tsekki voitti Ruotsin voittomaalikilpailussa 3-2 numeroin. Ruotsin aktiivinen kiekollinen peli tuotti Venäjää vastaan suuria ongelmia isäntämaan pelaajille, mutta toisaalta mitä pidemmälle ottelua pelattiin, sitä enemmän myös Ruotsin puolustus alkoi olemaan ongelmissa. Suomen sekä Ruotsin kohtaamiset ovat aikaisempina kertoina olleet erittäin vähämaalisia, vaikka Tsekin Euro Hockey Tourilla Suomi murskasikin Ruotsin 0-5 lukemin. Ruotsi eilen pilasi itse mahdollisuutensa turnauksen mestaruuteen, mutta varmasti Ruotsi tulee tänään esiintymään parhaalla mahdollisella tasolla. Tämä alkaa olla käytännössä viimeinen ottelu ennen Sotshin Olympialaisia. Alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia ovat erinomaisia valintoja vetokupongille mukaan. Lähtökohdat ovat kaiken kaikkiaan hyvin tasaiset.

Veikkaussivut | Tuomas