Suomi - Sveitsi 16.5.2014 | Suomelle rutiinivoitto

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

Turnaus on ollut Sveitsille erittäin hankala.

Vihje lyhyesti

Suomi ja Sveitsi iskevät yhteen iltaottelussa. Kumpikin joukkue haluaa voittoa, sillä molemmat ovat pelanneet kisoissa alle odotusten. Sveitsillä on kasassa vasta yksi voitto ja Suomi on maalle todella kova haaste. Suomi on selvä ennakkosuosikki illan kamppailuun.

Suomi on saanut vihdoin peliään kasaan erittäin vaikean alun jälkeen. Tärkein syy Leijonien parantuneille otteille löytyy maalinsuulta. Pekka Rinne on pelannut loistavasti ja mies antaa Suomelle aina mahdollisuuden voittoon. Sveitsillä ei ole tänään mitään mahdollisuuksia, mikäli Suomi pystyy vielä hieman nostamaan tasoaan. Erik Haula tuo piristystä Leijonien hyökkäykseen ja Sveitsille ei jää tänään mahdollisuuksia. Napataan Suomi mukaan vetolapulle.

Vihje: Suomi, kerroin 1.65 Veikkaushuone 

 

 

Perustelut vihjeelle

Suomi on saanut vihdoin pakettiaan paremmin kasaan. Joukkue on nollannut vastustajansa jo kahdesti ja ottanut tärkeät voitot heikon alun jälkeen. Erik Haula pelaa jo tänään Sveitsiä vastaan ja hyökkääjä tuo mukanaan juonikkuutta Leijonien pelaamiseen. Suomen kannalta on loistavaa, että joukkueen otteet ovat parantuneet turnauksen edetessä. Leijonilla on edelleen varaa nostaa tasoaan varsinkin hyökkäyspäässä. Vahvoja otteita esitttänyt Pekka Rinne pelaa todennäköisesti myös tänään Suomen maalilla. Suomen ei tarvitse tänään esittää mitään ihmeitä, sillä Sveitsi on kaadettavissa täysin peruspelillä.

Turnauksen alku on ollut erittäin hankala Sveitsille. Joukkue väänsi turnauksen avausvoittonsa Saksaa vastaan ja nyt maa metsästää toista voittoaan Suomen kustannuksella. Sveitsillä on ongelmia maalinteon kanssa ja tiiviisti puolustava Suomi tulee olemaan joukkueelle kova pala. Maalta löytyy Damiel Brunnerin ja Denis Hollensteinin johdolla pari ratkaisuihin kykenevää pelaajaa, mutta heidän takanaan materiaali on erittäin kapea. 

Suomi tulee hallitsemaan ottelua ja luomaan vastustajaansa enemmän maalipaikkoja. Erik Haulalla vahvistunut hyökkäys on myrkkyä Sveitsille ja Suomi nappaa tänään rutiinivoiton. Latvia-tappion jälkeen Suomi ei anna enää altavastaajan yllättää itseään tässä turnauksessa.

Vihje: Suomi, kerroin 1.65 Veikkaushuone 

 

Veikkaussivut | Antti