NHL-seuran superlupaus matkalla KHL:ään?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 14.6.2015

VAIN VEIKKAUSSIVUILTA: GUTSIN 20€ ILMAISVETO NHL -FINAALIIN

Jääkiekon NHL-seura Buffalo Sabresissa pelaavaa superlupausta, Mihail Grigorenkoa ollaan viemässä KHL:ään. Viime kaudella 25 ottelua puhveleissa pelannut venäläinen neuvottelee Championat-lehden mukaan TsSKA Moskovan kanssa siirrosta Venäjälle.

NHL-kaukaloissa kolmen kauden aikana pelannut Mihail Grigorenkoa viedään KHL:ään, mikäli venäläislähteitä on uskominen. 21-vuotias hyökkääjä ja TsSKA Moskova ovat neuvotteluissa siinä pisteessä, että ratkaisuja olisi odotettavissa tämän kuun loppuun mennessä.

– Ei se siirto ole poissuljettu. Luulen, että neuvottelut saadaan valmiiksi kuun loppuun mennessä, Grigorenkon agenttikin toteaa.

Venäläissentteri on pelannut maailman kovimmassa kiekkoliigassa yhteensä 68 ottelua, joissa on syntynyt tehot 6+8. Nuorukaisen todellinen läpimurto on siis vielä tekemättä, mutta odotuksen hänen suhteensa ovat korkealla. Buffalo nimittäin varasi Grigorenkon kesällä 2012 varaustilaisuuden 12:ntena pelaajana.

Grigorenko on ikäluokkansa suurimpia lupauksia, ja osoituksena lahjoistaan, Quebec Remparts varasi hänet QMJHL:ään koko varaustilaisuuden toisena pelaajana vuonna 2011.

Buffalo on ollut viime aikoina muutenkin esillä. Joukkue hankki jo valmentajakseen mestariluotsi Dan Bylsman. Lisäksi seura todennäköisesti ostaa 25-vuotiaan sentterin Cody Hodgosinin sopimuksen ulos. Hän saapui puhveleihin Vancouver Canuksista, mutta on ollut suuri pettymys.

Grigorenko ei ole suinkaan ainoa pelaaja, jonka kohdalla käydään tällä hetkellä mielenkiintoisia siirtohuhuja. Veikkaussivut uutisoi eilen Vladimir Sobotkasta, jonka KHL-seura Avangard Omsk tiedotti, että hän tulee pelaamaan ensi kaudella Venäjällä, mutta ongelmalliseksi tilanteen tekee se, että NHL-ryhmä St.Louis Blues omistaa edelleen tshekkiläisen pelioikeudet. Lue uutinen kokonaisuudessaan tästä.

Veikkaussivut ja Guts mahdollistavat sinulle NHL:n pudotuspeleihin 20 euron ilmaisvedon. Mikäli et ole vielä hyödyntänyt tarjousta, lue lisää tästä.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
Teräväinen ja Filppula vireessä – Timonen kehissä!
Video: Argentiina menetti kahden maalin johtonsa!

NHL ERIKOISOSIO | STANLEY CUP  LAAJA ENNAKKO | TERÄVÄINEN VS: FILPPULA.. | FILPPULA KERÄÄ KEHUJA

guts-728x90