Tahitin tavoite täyttyi - maali Confederations Cupissa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Tahiti – Nigeria tarjosi todellisen maalijuhlan.

Fakta: Tahitin joukkueessa pelaa yksi ammattilainen. Kaikki muut käyvät muissa päivätöissä tai ovat työttömiä.

Tällainen joukkue, kun kohtaa Confederations Cupissa Nigerian ammattilaiset, niin lopputulos ei ole kaunista.

Myöhään Suomen aikaan eilen illalla Tahiti avasi oman osuutensa Confederations Cupissa kohtaamalla Nigerian. Ottelun juoni oli varsin selvä alusta alkaen. Nigeria tekee niin paljon maaleja kuin haluaa ja Tahiti koittaa pysyä perässä ja pitää hauskaa.

Nigeria aloitti tykityksen jo 5. minuutilla. Uwa Echiejile teki ensimmäisen varsin onnekkaasti, mutta sen jälkeen maaleja alkoi tippua tasaiseen tahtiin. Echiejile teki vielä myös toisen, Nnamdi Oduamadi iski kolmesti ja Tahitin Jonathan Tehau laittoi kerran pallon omaan maaliin. Loppulukemat olivat Nigerialle 1-6.

Parasta eilisessä ottelussa oli kuitenkin ehdottomasti Tahitin maali. Myös omaan päähän osunut Jonathan Tehau pääsi puskemaan pallon Nigerian maalin kulmalta sisään Nigerian puolustaessa varsin löysästi. Tahitin tavoitteena oli tehdä tässä turnauksessa maali ja sen se myös sai. Tahitin pelaajat, valmennusjohto ja fanit räjähtivät riemuun, kun pallo meni maaliin! Koko joukkue veti myös komean yhteisen melonta-tuuletuksen maalin jälkeen. Tahitin jalkapalloliiton virallinen Twitter-tili hehkutti Tehauta parempana pelaajana kuin Lionel Messi. Tahitin iloon oli todella helppo yhtyä ja sympaattisuudessaan joukkue on aivan ylivoimainen.

Valitettavaa Tahitin kannalta vain on, että tulevat vastustajat ovat Espanja ja Uruguay. Näissä otteluissa kyyti tulee olemaan vielä astetta kylmempää.

Katso kooste eilisestä ottelusta tästä:

 

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen