Tähtipelaaja vaihtamassa vihollisen riveihin?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 03/11/2015
Jaa tämä...

Englannin Valioliigassa siirtoikkuna on pistetty tältä kaudelta säppiin jo aikapäiviä sitten, mutta huhuja on isosti liikkeellä. Huhut ovat toinen toistaan uskottavampia tässä vaiheessa kautta, kun ratkaistaan FA Cupin, Liigacupin ja Valioliigan mestareita.

Arsenal lähetti Manchester Unitedin tällä viikolla Cupissa laulukuoroon ja tuo ottelu antoi spekulaatioille aimo annoksen buustia. Tuoreimpien huhujen mukaan Arsenal on tekemässä tarjousta Robin van Persielle, joka ei ole kuuleman mukaan tyytyväinen peliaikaansa LVG:n eli Louis van Gaalin luotsaamassa joukkueessa. Kyseessä voisi olla Van Persien suhteen melkoinen jättipotti, sillä maisemanvaihdos ja pääsemien pelaamaan Arsenalin luovan keskikenttämiehistön kanssa varmasti kiinnostaa.

Toinen shokkisiirto, josta huhutaan tällä hetkellä on Liverpool-kärjen Raheem Sterlingin tuleva seura. Chelsea on kuuleman mukaan kosiskellut vikkelää kärkipelaajaa riveihinsä, ja houkutuksena on isompi palkkapussi. Kumman Sterling valitsee, isomman vai pienemmän Sterling Pound –puntapinon?

Tulee tietenkin muistaa, että huhut ovat huhuja, mutta ensi kesänä pääsemme todistamaan takuuvarmasti ainakin yhtä megasiirtoa. Onko se Messi Manchester Cityyn, Suarez Chelseaan vai Bale Manuun?

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut

hockeynight