Huippuvahdin siirtokuvioissa yllätyskäänne - espanjalaisvahti myydään jo tässä siirtoikkunassa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Espanjalaisvahdin siirtokuvioissa sattuu ja tapahtuu.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava tähtiaalivahti David De Gea on mahdollisesti sittenkin siirtymässä Espanjaan ja tarkemmin sanottuna Real Madridiin juuri ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Siirtoikkuna sulkeutuu syyskuun ensimmäinen päivä. 1. syyskuuta. Asiasta utisoivat useat englantilaismediat.

Englantilaismedian mukaan Manchester United on hyväksynyt Real Madridin tekemän 40 miljoonan euron tarjouksen espanjalaisvahdista.

Sopimuksen arvellaan saavan virallisen vahvistuksen sunnuntaina.

De Gean nykyistä sopimusta Valioliigaseuran kanssa on enää vuosi jäljellä, joten maailman yhden maailman suosituimman jalkapallojoukkueen on myytävä hänet, mikäli seura haluaa pelaajasta siirtokorvauksen.

De Gea on itse ilmoittanut halustaan lähteä, eikä hän ole saanut peliaikaa tällä kaudella.

Aiemmin on uutisoitu, että La Ligassa pelaava madridrilaisjätti ei olisi ollut halukas maksamaan punaisten vaatimaa 40 miljoonaa. Seura olisi valmis pudottamaan hintaa tarjoamalla englantilaisille vaihtokaupassa Costa Rican maajoukkueen ykköstorjujaa Keylor Navasia.

Manchester Unitedin käskijä eri mieltä

Manchester Unitedin päävalmentajana toimiva Louis Van Gaal on tehnyt hyvin selväksi sen, että onko de Gea myynnissä vai ei.

– Kun Manchester United haluaa pelaajan, pelaaja tulee. Paitsi kun toinen seura ei haluakaan myydä, van Gaal sanoi muutamia viikkoja sitten lehdistötilaisuudessa.

– Tilanne on sama toisin päin: me emme myy de Geaa.

Sunnuntai on Euroopan jalkapallosarjoissa mahtava pelipäivä. Valioliigan päivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Southampton ja Norwich. Manchester United matkustaa puolestaan alkuillasta Swansean vieraaksi.

La Ligassa pelataan tänään viiden ottelun mittainen kierros, Serie A:ssa kahdeksan ottelua ja Ranskan pääsarjassakin kolme kamppailua.

Peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana eri jalkapalloliigojen tapahtumissa.

Lähteet: ESPN, Telegraph, Yle

Lue myös:
Eurooppa-liigan lohkot arvottu – mukana neljä suomalaista!
Mestarien liigan lohkoarvonnassa tasaiset lohkot!

unibet