Tällä kupongilla tuli 9036.34€

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Näin voitetaan isosti!

Käyttäjä Ville28 rekisteröityi NordicBetille Veikkaussivujen kautta syyskuussa ja nyt napsahti jättipotti! Ville voitti vedonlyönnissä yli 9000€ alla olevan kuvan lapulla sekä lisäksi vielä samana päivänä yli 1000€ Nordicbetin kasinolta! Veikkaussivut onnittelee Villeä aivan mielettömästä voitosta!

nordicbetin voittokuponki 

Tule sinäkin mukaan pelaamaan ja jahtaamaan isoja voittoja. Alla olevasta linkistä saat erikoistarjouksena NordicBetille 50€:n riskittömän vedon.

Saat 50€:n riskittömän vedon NordicBetille TÄSTÄ >>

 

Tässä toinen kuponki Veikkaussivujen ylläpitäjiltä

Me vitsaillaan aina kavereiden kesken että esim. jotkut yritykset lähtee hakemaan toiminnallaan ”neljä oikein” -tuottoja. Tää viittaa lottoon, jossa neljä oikein -tuloksella saa hädin omansa pois. Tänään me ei puhuta vedonlyönnissä pikku voitoista, vaan lähetään hakemaan seittemän oikein tuloksia eli isoa kalaa koukkuun. Tässä yksi esimerkki kuinka itse lähen tavoittelemaan kuuta taivaalta.

Tykkään seurata Mestarien liigaa, joten niihin peleihin tulee panostettua aika paljon. Puoliaika/lopputulos veikkauksiin saa aika hyviä kertoimia ja yritän haistella monesti 1/X ja 2/X tuloksia, koska niistä löytyy hyviä poimintoja. 1/1 ja 2/2 tuloksissa on yleensä heikoin palautus, joten niitä ei voi suositella. Laitan lappuun monta kohdetta, joista riittää, että 2-3 osuu, niin tulee hyvät voitot. Oisin laittanu kohteita tähän myös triplana, mutta tuli kerroinrajat vastaan Nordicbetillä…

nordicbetin pelikuponki mestareiden liigaan

Lappu on pelattu Nordicbetilla. Veikkaussivut tarjoaa uusille Nordicbetin asiakkaille 50€ riskittömän vedon, jonka saa vain alle olevasta linkistä Nordicbetille. Ota tarjous pois kuleksimasta ja tee oma lappusi. Jos kusee, saat rahas takasin!

Saat 50€:n riskittömän vedon Nordicbetille TÄSTÄ >>