VIDEO: Tässä ovat suomalaisten lempilajit – jääkiekko edelleen kärjessä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Tuttu laji löytyy yhä ykkössijalta.

Jääkiekkoilu on suomalaisten suosikkilaji edelleen tänäkin päivänä. Asia selviää Taloustutkimuksen uusimmassa kyselyssä. Taloustutkimus teki tammi-helmikuussa 3 569 suomalaiselle kirjekyselyn siitä, miten nämä arvostavat ja seuraavat eri urheilulajeja.

Taloututkimuksessa 15–79-vuotiaiden suomalaisvastaajien mielipiteitä luodanneessa tutkimuksessa oli mukana 31 lajia. Jääkiekko sai tutkimuksessa asteikolla 4–10 vastaajilta 8,22 yleisarvosanaksi. Kaksi kolmesta suomalaisesta seuraa sitä säännöllisesti tai joskus.

Toiseksi seuratuin laji oli ampumahiihto arvosanalla 8,09. Yleisurheilu oli kolmantena. Maastohiihto oli tutkimuksessa kymmenes 7,54 yleisarvosananaan. Samaan ylsi lumilautailu. Takavuosien suosikkilaji mäkihyppy on puolestaan pudonnut ulos kärkikymmeniköstä.

Mitä tulee suomalaisten suosikkilajin seuraaviin merkittäviin otteluihin, KHL-kaukaloissa pelataan tänään AK Bars Kazanin ja Magnitogorskin välinen kohtaaminen. Ensi yönä pelit jatkuvat NHL-jäillä, ja puolestaan perjantaina taistellaan SM-liigan merkeissä.

Katso videolta mahtava maalikooste:

Tsekkaa parhaat jääkiekon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Los Angeles ja Vancouver pelaavat syksyllä Shanghaissa ja Pekingissä
VIDEO: Ilves murisee – Dominik Hrachovinalta karmea munaus!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa