VIDEO: Tältä näyttää kun pelataan jääkiekkoa tasapainoskootterilla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kaksi asiaa jotka ovat vieneet Suomea isosti maailman kartalle viime vuosien aikana ovat suomalaiset jääkiekkoilijat sekä The Dudesons eli Extereme Duudsonit. Mutta mitä tapahtuukaan, jos yhdistää nämä kaksi asiaa? Mitä tapahtuu, jos lyödään samaan blenderiin sekä jääkiekko, HP sekä Jarppi? Vastaus: Jotain ihan muuta kuin kaunista taitolätkää.

Yksi suurisyy siihen miksi hölmöilyllä maailman kartalle nousseiden herrojen peli ei ollut silmiä hiveltävää katsottavaa on se, että perinteisten luistinten sijaan miehet löivät jalkaan hoverboardit eli älyvapaasti suomennetut tasapainoskootterit. Jarppi ja HP hyökkäsivätkin skootterit jaloissaan paikallisen höntsyvuoron jäälle pelaamaan, ja ei siitä juuri mitään 5 vs. 5 pelissä tullut. Lisäksi pohjanmaan pellet testasivat paremmuuttaan rankkarikisassa ja köydenvedossa.

Alla Duudsonien virallisessa Youtube-kanavalla julkaistu video, josta voit katsoa koko ristuksen komian videopätkän.

 

Kunnon suomalaistalätkää ilman hoverboardeja ja Duudsoneita pelataan taas useamman kuukauden ajan 16.9 lähtien kun kotimainen Liiga pärähtää käyntiin. Ensimmäisellä ottelukierroksella on heti täysirähinä päällä useammalla kiekkopaikkakunnalla. Käy tutustumassa minkälaisia vetokohteita peliyhtiö Unibet tarjoaa avauskierrokselle.

Lue myös:

VIDEO: MLS-PELISSÄ VEDETIIN KOLME PERÄTTÄISTÄ PILKKUA

DALLAS STARSIN SUOMALAISVAHTI USKOO ALKAVAN KAUDEN OLEVAN EDELLISTÄ PAREMPI

 

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa